Imagini inedite: un om salvează un iepure în toiul incendiului forestier din California (video)

Nu se ştie cine este acest om, dar se ştie că şi-a riscat viaţa pentru a face un act de bunătate.
Incendiu în California (SUA)
Incendiu în California (SUA) (Print screen YouTube)

Un om din California (SUA) a fost filmat în Thomas Fire, pe drumul judeţean Highway 1, în apropiere de La Conchita, în momentul în care s-a oprit pentru a salva un iepure. Iepurele se apropia în mod periculos de flăcările incendiului care devastează California în acest moment. După o urmărire disperată în jurul flăcărilor, tânărul a reuşit să-l prindă şi să-l ducă într-un loc sigur.

Într-o nouă serie de incendii devastatoare în care şi-au pierdut viaţa zeci de persoane şi care s-a întins pe o zonă mare din California în această vară, cel puţin cinci incendii au cuprins sudul Californiei cu o viteză extremă, distrugând peste 26.300 de hectare de pământ, în timp ce pompierii se străduiesc să controleze incendiile simultane.

Vântul puternic din Santa Ana şi aerul foarte uscat au alimentat focul, potrivit publicaţiei Washington Post, provocând pagube în valoare de sute de milioane de dolari – dacă nu chiar miliarde – pe lângă faptul că în acest an s-au înregistrat deja pagube foarte mari din cauza incendiilor. Vântul care a provocat focul este o parte din cel mai lung şi mai puternic eveniment eolian al sezonului – deplasându-se din deşert şi munţi către oraşul Los Angeles.

Până acum, ultimele incendii au forţat zeci de mii de persoane să îşi părăsească locuinţele, au distrus peste 100 de case şi au declanşat pene de curent în regiune.

Imaginile prezentate în video vorbesc mai mult decât cuvintele.