Hidroelectrica, în zodia ALDE. Salarii uriaşe pentru conducerea companiei

În timp ce angajaţii multor companii de stat ies în stradă nemulţumiţi de salariile mici, la Hidroelectrica se pregătesc dublări de salarii. Nu pentru toată lumea la fel, ce-i drept, ci pentru conducerea societăţii.
Sigla Hidroelectrica.
Sigla Hidroelectrica. (www.hidroelectrica.ro)

Directoratul Hidroelectrica (societate controlată de ALDE) a propus, iar Consiliul de Supraveghere a avizat, salarii duble faţă de anul trecut pentru conducerea societăţii. Noile venituri ale Directoratului şi Consiliului de Supraveghere ar urma să fie aprobate în şedinţa AGA din 4 mai 2018, relatează Hotnews.

Dacă vor fi aprobate, un membru al Directoratului ar putea fi plătit în medie cu 68.166 lei brut lunar, iar un membru al Consiliului de Supraveghere cu 31.976 lei. Hidroelectrica este o companie controlată politic de ALDE.

Acestea sunt mediile la nivelul Directoratului şi Consiliului de Supraveghere, însă şefii acestora ar putea primi chiar mai mult.

Potrivit proiectului de buget pe 2018, cheltuielile pentru salariile Directoratului cresc cu 108,2%, iar pentru Consiliul de Supraveghere cu 88,2%.

Numărul mediu personal creşte cu 8% la 3.493, iar salariul de bază mediu lunar cu 37,6% la 4.326 lei.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne