Grindeanu, pe fundalul veştilor despre răcirea relaţiei cu Dragnea: Guvernul este extrem de stabil

În pofida faptului că şeful său pe linie de partid tot flutură scenariul unor posibile remanieri, Grindeanu declară sus şi tare că guvernul său este extrem de stabil.
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Deşi unii şi-ar dori un cutremur la Palatul Victoria, Guvernul este "extrem de stabil" şi are susţinerea PSD şi a coaliţiei, susţine premierul Sorin Grindeanu într-un interviu acordat Agerpres.

"Eu ştiu că unii şi-ar dori un cutremur la Palatul Victoria, dar eu îi asigur că doar lor le fuge pământul de sub picioare. Guvernul pe care-l conduc e extrem de stabil, are susţinerea PSD, are susţinerea coaliţiei, aşa cum ştiţi, şi ne vedem mai departe de lucrurile pe care le avem de făcut pentru români", a declarat premierul.

Grindeanu a susţinut că se vorbeşte "mult prea repede de remanieri", în ciuda faptului că Guvernul are o largă susţinere în Parlament şi că România a înregistrat cea mai mare creştere economică din UE.

Despre remanieri a vorbit însă şeful de partid al lui Grindeanu, Liviu Dragnea, care a acuzat mai mulţi miniştri de proastă comunicare, ceea ce ar fi afectat PSD.

Premierul a mai declarat că "nu se aleargă pe culoare diferite sau nu aleargă pe culoare diferite primul-ministru şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea."

"Pe amândoi, şi asta v-o spun eu ca prim-ministru, ne interesează să facem ceea ce am spus că avem de făcut în aceşti patru ani", a afirmat premierul, întrebat fiind cine are cheile la Palatul Victoria, el sau Dragnea.

Merită menţionat că declaraţiile lui Grindeanu vin în contextul în care în spaţiul public se vorbeşte tot mai mult despre răcirea relaţiilor dintre Grindeanu şi Dragnea. Mai mult, ieri, în presă a apărut informaţia că într-un punct de vedere trimis CCR, premierul a cerut Curţii Constituţionale să respingă ca inadmisibilă excepţia ridicată de Bombonica Dragnea, fosta soţie a liderului PSD, Liviu Dragnea, privind lipsa pragului valoric pentru incriminarea infracţiunii de abuz în serviciu.