GRAMMY 2017: Adele a învins-o pe Beyonce câştigând principalele premii

Adele a câştigat premiul Grammy la categoria albumul anului, la Los Angeles, reuşind să-şi învingă principala rivală, pe Beyonce, la toate cele trei categorii principale de premii.
Adele şi Beyonce
Adele şi Beyonce (fox61.com)

La cea de-a 59-a Gală a premiilor muzicale Grammy, Adele a câştigat premiul la categoria albumul anului cu ultimul său produs discografic, "25", duminică seară, conform DPA.

Acesta este cel de-al cincilea premiu Grammy câştigat de Adele la această gală.

Beyonce, în vârstă de 35 de ani, şi britanica Adele, de 28 de ani, au fost principalele favorite ale galei Grammy. Beyonce era considerată marea favorită a galei, cu 9 nominalizări, în timp ce Adele este singurul artist, în afară de diva R&B americană, care a fost nominalizat la toate principalele trei categorii de premii — cel mai bun album, cea mai bună piesă şi respectiv înregistrarea anului. Adele a câştigat toate aceste categorii.

Într-un discurs de acceptare în care era vizibil emoţionată, Adele a precizat că premiul pentru cel mai bun album a ajutat-o să se simtă din nou ca un artist după ce, de la ultimul său triumf la Grammy, în 2012, s-a dedicat aproape în exclusivitate îndatoririlor de mămică.

Plină de modestie, ea a lăudat albumul "Lemonade" cu care a fost nominalizată la această categorie Beyonce.

"Artistul meu, artistul vieţii mele este Beyonce, iar albumul 'Lemonade' este pur şi simplu monumental şi foarte bine gândit şi atât de frumos şi plin de emoţie", i-a transmis ea rivalei sale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură