Gemeni în acţiune! (video)

Se pare că gemenii ajung pe lume împreună doar pentru a se distra. Zburdălniciile lor aduc zâmbetul pe buze chiar şi după o zi obositoare.
Copii gemeni
Copii gemeni (Print screen YouTube)

Viaţa nu este niciodată plictisitoare pentru cei care au gemeni, iar bebeluşii din acest videoclip vă vor arăta cât de distractivi pot fi pentru părinţii şi fraţii lor. Înainte ca un copil să înveţe să meargă este destul de limitat în ceea ce priveşte activităţile sau jocurile sale. Dar un lucru este sigur: bebeluşilor le place să râdă, să plângă, să se sărute, să se joace, sunt curioşi şi se distrează din nimic. Inocenţa lor este molipsitoare.

Dar gemenii au un secret: le place enorm să se joace împreună, petrecând clipe de neuitat. Legătura unică dintre ei, faptul că pot gândi şi simţi la fel a fost dintotdeauna o sursă de fascinaţie pentru ceilalţi oameni.

Dacă doriţi să vizionaţi asemenea momente, clipul video de mai sus vă va aduce zâmbetul pe buze chiar şi după o zi de muncă obositoare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură