Fotografia virală cu Nadal şi Djokovic în avion: cum s-au întâlnit şi unde mergeau

Rafael Nadal şi Novak Djokovic (Foto: @djokernole)
Mioara Stoica
24.02.2024

Rafael Nadal şi Novak Djokovic s-au văzut des în ultimii 20 de ani. Dar s-au întâlnit faţă în faţă mai des pe teren decât în aer. Poate că acesta este motivul pentru care Djokovic, numărul 1 mondial, a distribuit pe Instagram un selfie făcut de Rafa atunci când legendele s-au întâlnit în acelaşi zbor comercial spre SUA.

"O companie grozavă în drum spre SUA", a scris Djokovic.

 (@djokernole)
(@djokernole)

Ambii jucători se pregătesc pentru primul turneu ATP Masters 1000 al anului, BNP Paribas Open de la Indian Wells.

Djokovic, care a câştigat cinci titluri la Indian Wells, inclusiv o triplă între 2014 şi 2016, va participa la acest eveniment pentru prima dată din 2019. Acesta va fi al treilea turneu al anului şi primul după Australian Open, unde sârbul a fost învins de Jannik Sinner în semifinale.

Nadal a triumfat în Indian Wells în 2007, 2009 şi 2013. Ultima sa apariţie a fost în 2022, când i-a învins pe Nick Kyrgios şi Carlos Alcaraz în sferturi şi semifinale, înainte de a cădea în finală în faţa lui Taylor Fritz.

Nadal, în vârstă de 37 de ani, nu a mai jucat de la mult-aşteptata sa revenire în circuit în prima săptămână a sezonului, la Brisbane, unde i-a învins pe Dominic Thiem şi Jason Kubler înainte de a pierde în faţa lui Jordan Thompson în sferturile de finală. Spaniolul a suferit o micro ruptură musculară la Brisbane şi a ratat Australian Open.

Primul Masters 1.000 din calendar începe pe 6 martie, iar tragerea la sorţi a turneului de simplu va fi efectuată cu o zi înainte, informează ATP Tour.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor