Fost şef al Corpului de Control al Guvernului moare în condiţii suspecte la Viena. Poliţia austriacă în alertă

Costică Porime a fost găsit în apartamentul său din Viena fără suflare, plin de sânge şi vânăt. Poliţia austriacă a deschis o anchetă.
Justiţia
Justiţia (Shutterstock)

Afaceristul Costică Porime, fost şef al Corpului de Control al Guvernului, a fost găsit fără viaţă în apartamentul său din Viena. Autorităţile austriece sunt în alertă, luând în calcul ipoteza unei morţi violente, relatează Adevărul.

Potrivit sursei citate, Porime a fost găsit joi seară de şoferul său. Era plin de sânge şi vânăt, a informat Poliţia, care, după ce a fost anunţată, a blocat accesul tuturor persoanelor care încercau să intre în imobilul situat într-una dintre cele mai scumpe zone ale Vienei.

Afaceristul se mutase în Austria în urmă cu aproape un an şi jumătate, pentru a se trata la AKH, după ce s-a plâns că doi medici români nu l-ar fi tratat corespunzător. Este vorba despre Şerban Brădişteanu - medicul care l-a internat pe Adrian Năstase, după ce acesta s-a împuşcat pe lângă gât, tergiversând astfel încarcerarea acestuia - şi de plasticianul Emanuel Albu.

În octombrie, anul trecut, Porime anunţa că îi dă în judecată pe cei doi şi spitalele la care lucrează şi că le va cere 2 milioane de euro despăgubiri.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură