Fost agent CIA: Există un complot activ pentru “înlăturarea lui Trump”

Un fost agent CIA a confirmat că anumiţi spioni din cadrul agenţiei complotează în mod activ împotriva preşedintelui american Donald Trump şi încearcă să îl înlăture de la putere.
Donald Trump, preşedintele ales al SUA.
Donald Trump, preşedintele ales al SUA. (DOMINICK REUTER/AFP/Getty Images)

Potrivit afirmaţiilor unui fost agent CIA, oficiali din sectorul informaţiilor reţin în mod ilegal sau divulgă date sensibile ca parte a unui complot pentru a răsturna de la putere Administraţia Trump.

Bryan Dean Wright de la Fox News a declarat: “Rapoarte multiple arată că foştii mei colegi din comunitatea de informaţii au decis că trebuie să divulge sau să reţină informaţii secrete datorită legăturilor tulburătoare dintre preşedintele Trump şi guvernul rus”.

Website-ul Independent.co.uk a raportat că fostul agent CIA a făcut aceste comentarii după ce Wall Street Journal a susţinut că mai mulţi oficiali americani şi membri ai sectorului de informaţii ascund de preşedintele Trump diverse informaţii sensibile de teamă că acestea ar putea fi divulgate sau compromise.

Presupusele legături puternice dintre Trump şi guvernul preşedintelui rus Vladimir Putin au creat neîncredere în sânul comunităţii de informaţii, au declarat surse oficiale.

Recent, Trump a acuzat serviciile americane de informaţii că divulgă ilegal, către “mass media care promovează ştiri false”, diverse informaţii despre presupusul contact al echipei sale cu oficialii ruşi.

În plus, Wright a învinuit unii spioni din cadrul comunităţii americane de informaţii că îşi încalcă îndatoririle şi obligaţiile şi interferează cu democraţia din SUA.

Wright i-a atacat, de asemenea, pe cei care “complotează” împotriva preşedintelui american, acuzându-i de “încălcarea legii” şi “comiterea de trădare”.

“Totuşi, unii spioni americani decid că acest lucru nu este suficient. Ei s-au autodenumit judecători, juriu şi călăi. Ei şi-au judecat cazul în tribunalul opiniei publice...

Spionii care complotează împotriva preşedintelui Trump încalcă legile SUA. Ei îşi încalcă jurămintele şi comit trădare pentru a remedia trădarea (percepută). Probabil că ei să nu văd lucrurile în acest fel, bineînţeles”, a mai susţinut Wright.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe