Florin Cîţu: Dragnea, Vâlcov, PSD - Iresponsabilitate şi ticăloşie!

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu se arată indignat de haosul creat din "iresponsabilitate şi ticăloşie" de PSD-ul coordonat de Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov.
Florin Cîţu
Florin Cîţu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Pentru haosul creat în ultimele luni ale acestui an, Liviu Dragnea, Darius Vâlcov şi PSD ar trebui să plece, a transmis luni, pe pagina sa de socializare, senatorul PNL Florin Cîţu.

1. Eşti de 10 luni la guvernare dar introduci schimbări majore ale Codului Fiscal prin ordonanţă de urgenţă cu câteva săptămâni înainte de a intra în vigoare. (inclusiv TVA split).

2. Eşti de 10 luni la guvernare dar forţezi o ţară întreagă să renegocieze şi să semneze aproximativ 5 milioane de contracte de muncă în câteva săptămâni. Nu te interesează că această operaţiune costă companiile din România timp şi bani. (la fel şi în cazul TVA split)", scrie Florin Cîţu, în postarea intitulată Dragnea, Vâlcov, PSD - Iresponsabilitate şi ticăloşie!

În opinia liberalului, doar pentru "haosul" creat în ultimele luni ale acestui an, Dragnea-Vâlcov-PSD ar trebui să plece!

Florin Cîţu a invitat opinia publică să citească raportul Starea României după 9 luni de guvernare PSD, în care se reflectă practic tot "iresponsabilitatea şi ticăloşia" celor de la putere.