Firmă de strategie din spatele lui Trump şi al Brexit, în România

Războiul geopolitic subteran dintre aripile neo-liberală şi conservatoare (să spunem Soroş - Trump, deşi simplificarea este grosieră) americane, ajunge în România. RISE dezvăluie fondarea unei firme care a contribuit la Brexit şi la victoria lui Trump în România.
(Captură Foto)

Firma londoneză care a contribuit la victoria lui Donald Trump şi la Brexit a fost adusă în România de fiul unuia dintre primii politicieni de rang înalt care au ajuns la puşcărie pentru corupţie.

Strategic Communication Laboratories (SCL Marea Britanie) este o firmă britanică care foloseşte tehnici de dezinformare specifice teatrelor de operaţiuni militare şi care pretinde că poate influenţa opinia publică şi rezultatele alegerilor electorale, folosindu-se de profilarea psihologică a alegătorilor cu ajutorul datelor strânse de pe reţele sociale.

Compania şi subsidiarele sale au câştigat notorietate globală după ce au lucrat pentru campania care a dus la Brexit cât şi pentru Donald Trump, devenit preşedinte al Statelor Unite.

Compania britanică este însă activă în România încă de acum şase ani când a înfiinţat o filială la .... Baia Mare, în Maramureş.

Firma a fost adusă în România de fiul unuia dintre primii politicieni importanţi care a ajuns după gratii în urma campaniei anti-corupţie. Anul acesta, SCL şi-a făcut o nouă intrare pe scena românească, din nou în contextul activităţilor desfăşurate de procurorii anti-corupţie.

Pentru a citi în continuare investigaţia intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne