Firea preia iniţiativa. Vrea grădini de legume şi zarzavaturi pe lângă şcoli şi grădiniţe

Ideea Gabrielei Firea de a amenaja grădini de zarzavaturi şi legume pe lângă grădiniţie şi şcoli a stârnit reacţii suculente pe internet.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Florin Chirila/Epoch Times)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, vineri, cu ocazia prezentării bilanţului la un an de mandat, că intenţionează ca, împreună cu specialiştii de la Ministerul Agriculturii, să amenajeze pe lângă şcoli şi grădiniţe grădini de legume şi zarzavaturi. Rodul acestor grădini ar urma să fie folosit în cantinele şcolare, relatează Gândul.info.

"Am spus şi ne vom ţine de cuvânt, că pe lângă cele mai multe şcoli şi grădiniţe dorim, împreună cu specialişti de la Ministerul Agriculturii, să amenajăm grădini de legume şi zarzavaturi care să fie folosite în cantinele şcolare astfel încât copiii noştri să mănânce sănătos. Este foarte important, un obiectiv ambiţios dar îl ducem până la capăt”, a declarat Firea.

Evident, Facebook-ul s-a umplut rapid de comentarii suculente:

"Ei da. Asta va reuşi să facă! VARZĂ!!!", scrie o persoană.

"Firea vrea să facă în Bucureşti grădini de zarzavaturi. Metropolă, tată! Mai urmează să ne oblige să punem mileuri în autoturisme!", scrie un alt cetăţean.

"Cantina şcolară?! Şcolile nu au wc-uri funcţionale, cade tencuiala pe copii şi doamna Firea bate câmpii", scrie o doamnă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne