Firea, întoarcere la 180 de grade: "Este ceva incredibil şi de neacceptat într-un stat de drept!"

Deşi nu demult ameninţa membrii opoziţiei din Consiliul General că va depune plângeri penale în cazul în care nu vor aproba proiectele sale, acum primarul general al Capitalei Gabriela Firea susţine că politica nu se face prin astfel de acţiuni extreme, dar nu face referire la cazul său, ci tot la liberali.
Gabriela Vrânceanu-Firea
Gabriela Vrânceanu-Firea (Florin Chirilă/Epoch Times)

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a criticat luni, la Parlament, demersul preşedintelui Comisiei economice din Senat, Florin Cîţu, care şi-a exprimat intenţia de a depune plângere penală în cazul în care coaliţia va naţionaliza Pilonul II de pensii.

"Sunt oameni politici sau altceva? Dacă aşa se face politica, depunând plângeri penale, înseamnă că nu mai suntem în democraţie. Şi le e frică de alegeri, de votul românilor. Votul românilor este sfânt, nu trebuie să răstoarne o putere legitimă prin plângeri penale. Este ceva incredibil şi de neacceptat într-un stat de drept", a declarat Firea, citată de Agerpres.

Senatorul PNL Florin Cîţu a anunţat că va depune plângere penală contra lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Viorel Ştefan şi Eugen Teodorovici dacă aceştia vor naţionaliza banii din Pilonul II de pensii. Avertismentul este lansat după ce în presă a apărut informaţia că Guvernul vrea să suspende contribuţiile la Pilonul II de pensii de la 1 iulie 2018. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne