Firea, în faţa oficialilor europeni: "În calitate de primar general al României..."

Gabriela Firea s-a prezentat invitaţilor la o conferinţă internaţională drept primar general al României şi a anunţat planuri măreţe de viitor.
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti (Florin Chirila/Epoch Times)

Gabriela Firea s-a adresat joi invitaţilor la conferinţa „Connecting Europe through Innovation”, prezentându-se drept „primarul general al României.”

„În calitate de primar general al României, le transmit şi eu invitaţilor noştri speciali un bun venit la Bucureşti, un bun venit în România, o capitală pe care ne-o dorim cu toţii să devină un model de conectivitate, un model de susţinere a afacerilor, un model de siguranţă a cetăţenilor şi a turiştilor şi ceea ce cred că am dovedit, un model de bune practici europene şi naţionale, de asemenea şi un oraş al oamenilor calzi, primitori, dornici întotdeauna să fie prietenoşi şi să lege noi legături şi noi prietenii. Cred că aceste atribute ne caracterizează deja”, a declarat Firea, citată de ProTV, la deschiderea celei de-a II-a ediţii a conferinţei „Connecting Europe through Innovation”, eveniment organizat de europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel, în colaborare cu Ministerul Economiei şi Parlamentul României.

Primarul a mai susţinut că Primăria are ca o preocupare constantă relaţia cu mediul de afaceri şi a anunţat planuri măreţe de viitor.

„Ştiu care sunt greutăţile mediului privat, care sunt greutăţile prin care trece în fiecare zi un investitor român sau străin pentru a avea în fiecare lună bani pentru angajaţi, bani pentru a achita taxele şi impozitele şi bani pentru a îşi realiza visul. În premieră, Bucureştiul, în calitate de capitală a ţării, Constanţa şi Braşovul, lucrăm deja la un document programatic, vom înfiinţa împreună o asociaţie de dezvoltare comunitară pe domeniul turismului, model brevetat la nivel european, pentru a potenţa Bucureştiul, Constanţa şi Braşovul ca zone turistice ale ţării”, a mai spus Gabriela Firea.

De asemenea, Firea a abordat şi problema traficului sufocant din Bucureşti, afirmând că se poate rezolva cu respect faţă de cetăţeni, nu prin măsuri dure, aşa cum se procedează.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne