Firea îl ameninţă pe Vlad Voiculescu: "Ne vom vedea în instanţă!"

Acuzată de Vlad Voiculescu că ar fi coordonat atacul împotriva unui mare spital vienez care acum refuză să mai primească fără vreo limitare pacienţi români la transplant, ceea ce poate costa vieţile unor oameni, Gabriela Firea ameninţă că îl va acţiona în instanţă pe fostul ministru al Sănătăţii.
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti (Florin Chirila/Epoch Times)

Primarul Gabriela Firea a declarat, marţi, că îl va da în judecată pe fostul ministrul al Sănătăţii Vlad Voiculescu, după ce acesta i-a transmis pe Facebook că ar trebui „să intre în pământ de ruşine” pentru cazul unei fetiţe bolnave de fibroză chistică, ce nu a beneficiat de transplant pulmonar, relatează Mediafax.

„Ca să se realizeze o operaţie de transplant, fie că este renal, pulmonar sau de altă natură, trebuie să fie îndeplinite câteva condiţii. În primul rând, să existe organul donat. Am observat că este o campanie negativă dusă în mass-media de un fost ministru al Sănătăţii (n.r. – Vlad Voiculescu), care are bussines în domeniul sănătăţii. Eu nu pot să-i urez succes pentru că îşi face campanie electorală pe sănătatea românilor şi se joacă cu informaţii neadevărate pe care le exprimă în spaţiul public, şi, din nefericire, ele sunt preluate”, a declarat Firea, precizând că îl va chema în instanţă pe Vlad Voiculescu.

„Noi nu facem decât să investim într-un spital, nu facem rândul organelor la transplant şi nu realizăm noi operaţiile. Nu a existat organul care să fie donat. Fostul ministru al Sănătăţii făcea acuzaţii nefondate şi încă o dată îi transmit că ne vom vedea în instanţă, pentru că nu se poate juca la nesfârşit, de dragul unei cariere politice construite pe minciună”, a mai precizat Gabriela Firea.

Reacţia Gabrielei Firea vine după ce, marţi, Vlad Voiculescu a scris pe pagina sa de Facebook că primarul general şi „gaşca de domni de la Agenţia de Transplant” ar trebui să intre în pământ de ruşine pentru cazul unei fetiţe grav bolnave care nu poate beneficia de transplant pulmonar la AKH Viena.

"În pământ ar trebui să intre de ruşine Gabriela FIREA, cea care a coordonat atacul împotriva celor care au arătat adevărul şi împotriva AKH Viena în 2016. Acest atac (vezi video) şi refuzul AKH Viena de a mai primi fără nicio limitare pacienţi români care a urmat i-a costat pe zeci de români viaţa. Gabriela FIREA va trebui să plătească pentru ce a făcut.

În pământ ar trebui să intre de ruşine Narcis COPCĂ, cel care a îngropat peste 10 milioane de euro, cel care şi-a angajat firme prietene pentru lucrări de renovare la spital, cel care a minţit, a ameninţat şi a calomniat Eurotransplant, AKH Viena şi medicii care ne puteau salva fraţii. Narcis COPCĂ va trebui să plătească pentru ce a făcut.

În pământ ar trebui să intre de ruşine domnul Victor ZOTA, domnul Radu DEAC şi toată gaşca de domni de la Agenţia Naţională de Transplant, cu toate titlurile lor universitare, care au acreditat în mod ilegal spitalul Sf. Maria şi au blocat atâţia ani intrarea României în Eurotransplant pentru a îşi proteja propriile interese. Cu toţii ar trebui să îşi dea demisia astăzi. Pentru ce au făcut (şi ce nu au făcut) în toţi aceşti ani, sper să plătească cu vârf şi îndesat!", scria Vlad Voiculescu, revoltat.

Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne