Firea anunţă o linie de "tramvaie suspendate". Ciucu şi Deaconescu se prăpădesc de râs

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că în curând vor fi demarate lucrările pentru o linie de transport monorail, concept care va include 80 de tramvaie suspendate. Anunţul a fost întâmpinat cu mare "entuziasm" de liberalii din Consiliul General al Municipiului Bucureşti.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Prezentă la seminarul "Împreună pentru dezvoltare durabilă - Dezvoltarea regiunii Bucureşti-Ilfov", primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat o serie de proiecte importante pentru rezolvarea problemei privind mobilitatea în zona respectivă. Printre ele, o linie de transport monorail.

"Într-o perioadă scurtă de timp - am început deja pregătirile tehnice -, vom demara lucrările pentru o linie de monorail. Este vorba despre tramvai suspendat şi material rulant. 80 de tramvaie suspendate vor fi implicate în acest concept - o rută Bucureşti - Măgurele şi Bucureşti - centura în zona de nord spre Ploieşti", a declarat Firea, citată de Agerpres.

Declaraţia făcută de primarul general a stârnit mare amuzament printre consilierii generali PNL ai Capitalei.

"Acum va face linie de tramvai suspendată. Nu vă mai entuziasmaţi, v-aţi prins deja, nu va face nimic. Ăsta-i stilul: anunţuri sclipicioase, apare la ştiri, bifează prime-timeul după care nu se întâmplă nimic. De doi ani aşa o ţinte, într-una cu promisiuni peste promisiuni, promite mai mult decât în campanie, în timp ce oraşul nostru se degradează! Sper că nu mai aveţi timp să o credeţi. Pinocchio e roşu de invidie. Apropo, cum vă place wi-fiul în RATB? E fain, nu-i aşa? Nişte incompetenţi penibili, aşa sunt", a reacţionat Ciucu, pe pagina sa de socializare.

"Pentru că suspendarea preşedintelui Iohannis (încă) nu le-a ieşit, astăzi Duamna mai face o mărgică: cică vom avea mintenaş un tramvai suspendat! Decât să cotcodăcească atâta la viitor, mai bine s-ar duce după Oprescu să vorbească de suspendatele astea!", a comentat la rândul său Deaconescu.