Feyenoord Rotterdam a cucerit Cupa Olandei la fotbal

Gruparea olandeză a reuşit să se impună în faţa celor de la AZ Alkmaar cu scorul de 3-0, în finala jucată, duminică, pe stadionul De Kuip din Rotterdam.
Feyenoord Rotterdam, câştigătoarea Cupei Olandei  la fotbal după 3-0 cu AZ Alkmaar.
Feyenoord Rotterdam, câştigătoarea Cupei Olandei la fotbal după 3-0 cu AZ Alkmaar. (Captură foto)

Feyenoord Rotterdam a câştigat Cupa KNVB la fotbal după ce a învins la scor de neprezentare pe vicecampioana de anul trecut - AZ Alkmaar.

Partida desfăşurată pe teren propiu le-a adus elevilor pregătiţi de tânărul antrenor Giovanni van Bronckhorst al 13-lea trofeu cucerit în competiţia fotbalistică de cupă naţională din Olanda organizată anual de către Asociaţia Regală de Fotbal a Ţărilor de Jos.

Clubul de pe Meuse, cu atacantul vedetă Robin van Persie în prim plan - revenit în ianuarie după o absenţă de mai bine de 10 ani la prima sa echipă la care a debutat ca profesionist, şi-a bucurat fanii prezenţi pe stadionul 'De Kuip' în urma reuşitelor lui Nicolai Jorgensen (28), Robin van Persie (57) şi Jens Toornstra (90).

În actualul sezon din Eredivisie, Feyenoord ocupă locul 4.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport