Fetiţa din videoclipul viral de la BBC îşi eclipsează din nou tatăl (video)

Micuţa Marion încântă internauţii cu ipostazele sale în cadrul conferinţei de presă oferite de familie

Profesorul Robert Kelly împreună cu fiica sa
Profesorul Robert Kelly împreună cu fiica sa (captură video)

Familia lui Robert Kelly a devenit senzaţia momentului. Videoclipul viral cu interviul pentru BBC a strâns milioane de vizualizări în întreaga lume, sute de gif-uri şi multe parodii. Faima a intrat în plin în sânul acestei familii rezidentă în Busan (Coreea de Sud) şi, după numeroase solicitări de interviuri, s-au văzut obligaţi să susţină o conferinţă de presă deschisă tuturor mass-media. O audiere în care steaua care a strălucit a fost din nou micuţa Marion, în vârstă de 4 ani.

În cazul în care nu vă amintiţi videoclipul îl vom descrie pe scurt. Robert Kelly este un profesor universitar din SUA care trăieşte în Coreea de Sud. El este expert în politică şi, prin urmare, a fost intervievat în direct de BBC, de acasă, pentru a comenta demiterea preşedintelui Coreei de Sud, Park Geun-Hye, decizie adoptată de către instanţele de judecată. La un moment dat, în timpul interviului, năvăleşte în cameră fiica lui, Marion, săltând fericită, urmată, la puţin timp, de frăţiorul ei în premergător. Scena a devenit comică atunci când mama copiilor, care urmărea la televizor interviul în direct acordat de soţul său, s-a repezit să-i scoată din cameră pe cei mici.

Naturaleţea micuţei Marion continuă să stârnească simpatia internauţilor

Cu toate că explicaţia profesorului era punctul central al conferinţei de presă, atenţia mass-media a fost captată încă o dată de Marion. Micuţa, foarte elegantă, îmbrăcată cu o hăinuţă bej şi ochelari roz de bunicuţă, nu a înţeles nimic din ce se întâmpla în jurul său şi nu şi-a putut ascunde plictiseala. Au aşezat-o chiar în mijloc şi au încercat să o distreze cu o acadea. Dar nu a fost chip! A continuat să se pună serioasă, mişcându-şi faţa în toate felurile provocând şi mai mult simpatia utilizatorilor de Internet care au urmărit conferinţa.

Impactul celor câteva minute din interviul de la BBC a fost la nivel mondial. Ceva care continuă să-l surprindă pe domnul profesor. "Cred că a fost un succes deoarece viaţa mea reală a sărit pe ecran rupând dintr-o dată toată imaginea solemnă creată pentru interviu. Sunt surprins de faptul că povestea continuă şi continuă, este o nebunie", a recunoscut Kelly la conferinţa de presă acordată, miercuri, 15 martie a.c., împreună cu soţia sa sud-coreeană, Kim Jung-A, a micuţei Marion, în vârstă de 4 ani, şi James, de opt luni.

Conferinţa de presă s-a ţinut la Universitatea Naţională Pusan ​​(Coreea de Sud) unde tatăl de familie este profesor de Relaţii Internaţionale în cadrul Departamentului de Ştiinţe Politice şi Diplomaţie. Aici a declarat că nu s-a supărat pe copii. "Primul lucru care l-am avut în gând a fost acela că era totul un dezastru şi niciodată nu voi mai fi contactat de nicio televiziune. Apoi am scris la redacţia BBC spunându-le că îi înţeleg dacă hotărăsc să nu-mi mai ia interviu în viitor".

Profesorul este conştient de faptul că videoclipul este viral, dar este preocupat de efectele pe care le poate avea acest lucru în reputaţia sa academică: "Nu mi-ar plăcea dacă în necrologul meu se va vorbi despre mine ca despre "tatăl de la BBC".

În cadrul conferinţei de presă a vorbit, de asemenea, soţia profesorului, Kim Jung-A. Când a început să se viralizeze videoclipul, mulţi erau convinşi că era bona şi nu mama copiilor. Anumite calificări ascund o atitudine rasistă pe fundal. "Sper doar ca persoanele să se bucure de videoclip şi nu discut cu privire la acest subiect. Adevărul este că noi nu suntem prea multe (cupluri interrasiale), dar sper că oamenii pur şi simplu nu fac polemică", a declarat ea cu simplitate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură