Evoluţia coafurilor de mireasă în ultimii 50 de ani (video)

Coafură de mireasă
Coafură de mireasă (.)

Odată cu trecerea anilor, moda se schimbă şi la fel şi timpurile sale. Acest lucru se întâmplă în toate domeniile, de la îmbrăcămintea cotidiană, până la coafurile mireselor în ziua nunţii lor.

Acest proces a vrut să fie demonstrat pe Youtube de Kayley Melissa, care cu ajutorul portalului de divertisment Buzz Feed, a realizat un video unde în ceva mai mult de două minute, a făcut o călătorie prin cele mai frumoase stiluri folosite în ultimii 50 de ani.

Modelul a început cu o elegantă coafură din anii '60 unde se vede un coc mare acompaniat de o mică bandă de susţinere cu flori. Pentru deceniul următor ea a ales un stil mai puţin fermecător, mai simplu cu părul lăsat liber şi ondulaţii mari în partea de jos.

Fără discuţie marea schimbare a apărut în anii '80, unde părul tapat şi ridicat, a marcat tendinţa epocii, ce azi pare să fie puţin distractiv.

În anii '90 se poate vedea regresul aranjamentelor tradiţionale, cu un coc ridicat, cu meşe jucăuşe pe faţă şi câteva flori de ornament.

Anul 2000, a fost fără îndoială cel mai minimalist, unde vedem o coafură foarte simplă acompaniată doar de o bentiţă cu perle.

Ultima selecţie poate fi considerată puţin similară cu anii '70 cu bucle mari şi cu o coroniţă de flori.

Oricum privim lucrurile, orice an sau tendinţă vine cu o schimbare ce aduce mereu ceva nou înfrumuseţând capul mireselor care sunt tot timpul atrase de ceva deosebit pentru timpurile respective.

Miresele ne fac să întoarcem capul după ele, indiferent de ţinută sau coafură, încercând să fie frumoase şi strălucitoare pentru acea zi de neuitat atât pentru ea, familie şi prieteni, căci, fiecare mireasă este frumoasă în felul ei.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură