"Eu zic să-ţi “reglementezi” partidul de hoţi, nu internetul!" - Firea, taxată de cetăţeni

Motivând că ar fi fost ameninţată de multe ori de când a preluat Primăria Capitalei, Gabriela Firea a opinat că internetul trebuie reglementat pentru a combate un astfel de fenomen. Reacţiile nu s-au lăsat aşteptate: "Vor să controleze postările pe internet aşa cum controlează activitatea CNA, ANI, CCR. S-a inspirat de la chinezi", scrie o persoană.
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti (Florin Chirila/Epoch Times)

Ideea de a pleda pentru "reglementarea" internetului, după ce ar fi primit mai multe ameninţări, i-a adus primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, un val de critici şi de ironii dinspre cetăţenii indignaţi şi îngrijoraţi că s-ar putea ajunge la instituirea unei cenzuri într-un mediu unde informaţia încă se propagă liber.

"La începutul mandatului mi s-a transmis că o să am eu probleme. Că mi se vor face dosare. Mi-au ameninţat familia şi copiii. Legislaţia din România nu pedepseşte astfel de atitudini. Pe internet poţi ameninţa cu moartea, cu desfigurarea, cu bătaia. Nu să cenzurăm internetul, dar nici să nu îl lăsăm aşa la voia nimănui. Trebuie reglementat" , declara Firea la RTV, stârnind nemulţumiri printre cei ce nu îşi doresc sub nicio formă să vadă PSD-ul instituind vreun fel de CNA al mediului online.

Redăm câteva dintre comentariile cititorilor Epoch Times la declaraţiile Gabrielei Firea:

"Eu zic să-ţi “reglementezi” partidul de hoţi, nu internetul e problema, voi sunteţi problema, voi ameninţaţi vieţile românilor prin legile şi comportamentul vostru de zi cu zi. La voi e problema în loc să gândeşti cum să ”reglementezi internetul”, mai bine asculţi ce vor oamenii ăştia nemulţumiţi de la primarul lor!!", îi transmite Claudyu Gabrielei Firea.

"Eu am primit ban de pe pagina primăriţei după ce i-am scris că din pricina lipsei de interes a autorităţilor de a curăţa străzile secundare, tatăl meu dependent de dializă a trebuit să plece pe jos pentru că maşina nu a putut intra nici măcar aproape de casa noastră. Fără ameninţări, fără injurii. Incompetenta asta vrea să cenzureze orice critică asupra grupului lor de infractori, să îşi pună pofta în cui!", acuză Suzana.

"Botniţe la gura pe când?!?!?" - întreabă Marcela.

"Vor să controleze postările pe internet aşa cum controlează activitatea CNA, ANI, CCR. S-a inspirat de la chinezi" - scrie Buni Cuţu.

"Mai întâi reglementaţi-vă voi, lăsaţi internetu', dacă-ţi faci treaba nu te ameninţă nimeni, daţi vina pe toate numa pe voi nu .....", scrie, la rândul său, Titi.

"Ăştia-s bolnavi (virusaţi) de comunism, bolşevism, stalinism: până nu controlează tot nu se simt măreţi. Io zic să-i internăm, să-i izolăm ca pe leproşi să nu mai poată răspândii aceşti viruşi", opinează Bogdan.

"Adeptă a comunismului pur! Nu-i mai corect să fie găsiţi cei vinovaţi?!", reacţionează, de asemenea, Aurelia.

"Ar fi perfect ca Ministru al Internetului, Codrin Ştefănescu!", glumeşte Marinel.

"În ţările cu dictaturi şi în cele comuniste internetul este interzis. Asta ar dori şi actuala putere. Pofta în cui!", transmite Vasile.

"Ceva mai comunist ca declaraţia asta n-am văzut nici măcar în statele comuniste :) Cum să faci un necesar de site-uri? Poate sunt singurul user care intru pe site-ul x ... trebuie să mă duc să obţin aprobarea de la ei, ca site-ul x să ruleze în RO?", întreabă Bogdan.

"Decât în voia nimănui, mai bine în voia lor. Să poţi posta doar inimioare, cruciuliţe, stelutze, din astea, cum zic ei, lucruri pozitive. Să nu li se strice feng shui-ul când intra pe net şi-l văd plin de critici obiective!", scrie Radu.

"Cenzura se apropie „tovarăşi”, un viitor film românesc", adaugă Daniel.

"Dacă zici că ai fost ameninţată de mai multe ori, din moment ce se vede că nu ai păţit nimic, ori minţi, ori au fost nişte glume. Nu faceţi voi o comisie parlamentară unde să decideţi interzicerea internetului?", întrebă Cleopatra.

"Mai bine spune, Doamna Firea, că şi tu faci parte din clanul de corupţi şi numai aşa se poate cenzura orice critică asupra grupului de infractori, de aceea intenţionează să pună control asupra internetului, să nu se mai posteze nimic să nu mai fie populaţia informată. Să-ţi fie ruşine, Doamnă!", transmite Mioara.

"Voi, PSD nu vă lăsaţi până nu aveţi câteva milioane de români în stradă. Oare vă "mânâncă" pieleaa??!! CNA - să pui pe mizeriile şi manipulările din Tv voastre de casă", completează Alex.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne