Emoţii uriaşe pentru pasagerii aflaţi la bordul unui avion care aterizează de urgenţă (video)

O aeronavă Boeing 767 ce zbura de la Londra la Rzeszow (Polonia), a fost nevoită să devieze spre Amsterdam, incident care a înspăimântat unii pasageri.
Imagini din avion
Imagini din avion

Cu toate că nu a avut loc un incident grav, pasagerii unui Boeing 767 care călătoreau din Londra către Rzeszow, Polonia, s-au temut de un dezastru iminent atunci când căpitanul a raportat că avionul trebuia să facă o aterizare de urgenţă. Aeronava a pierdut din presiune şi a trebuit să aterizeze la Amsterdam (Olanda), înainte ca situaţia să se înrăutăţească.

Dar, în timpul zborului, a fost menţionată o scenă curioasă care s-a răspândit rapid pe reţelele sociale şi pe Youtube: pasagerii evrei, care erau în majoritate, au început să se roage cu măştile de oxigen pe faţă.

Avionul, de la compania Titan Airways, a reuşit să aterizeze duminică, 19 martie, fără consecinţe grave sau răniţi, în Olanda şi nu în Polonia, aşa cum prevedea itinerariul.

În imaginile video, difuzate de presa britanică şi Youtube, se aude cum căpitanul comunică pasagerilor că va fi efectuată o aterizare de urgenţă. Apoi, măştile de oxigen coboară, iar pasagerii şi le pun, cu ceva teamă, pe faţă. În timp ce un număr mare dintre pasageri treceau prin momentul dramatic rugându-se, alţii făceau fotografii şi înregistrau videoclipuri cu ceea ce se întâmpla.