Dragnea: "Un miting pentru susţinerea programului de guvernare nu o să-l opresc!"

Zeci de PSD-işti de frunte au făcut astăzi scut în jurul lui Dragnea în faţa DNA, iar continuarea ar putea fi un miting. Dragnea susţine însă că nu-şi doreşte un miting pentru el, dar n-ar zice 'nu' unuia pentru programul de guvernare.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Eooch Times)

Pus sub acuzare de DNA într-un nou dosar, liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut, luni, că nu este de acord cu organizarea unui miting al social-democraţilor pentru susţinerea sa - idee lansată de Codrin Ştefănescu - dar a precizat că nu poate împiedica o asemenea manifestaţie pentru sprijinirea programului de guvernare.

„Un miting pentru susţinerea mea, nu. Nu o să vreau niciodată un miting pentru susţinerea mea. În schimb, un miting pentru susţinerea programului de guvernare nu o să-l opresc“, a declarat Liviu Dragnea, citat de Adevărul, întrebat dacă e de acord cu organizarea unui miting al PSD pentru susţinerea sa.

Anterior, în cadrul şedinţei de grup a PSD s-a vorbit de posibilitatea organizării unui miting al social-democraţilor pentru susţinerea liderului lor care, reamintim, s-a ales astăzi cu al treilea dosar penal.

La rândul său, invitat la Adevărul Live, Codrin Ştefănescu, secretarul general-adjunct al PSD, a afirmat şi el că PSD intenţionează să pregătească mitinguri pentru susţinerea programului de guvernare, aceste mitinguri urmând să fie un fel de replică la protestele ce au avut loc în ultima perioadă.

Reamintim că zeci de mii de oameni au ieşit în ultima perioadă în stradă indignaţi de proiectul de modificare a legilor Justiţiei şi de Revoluţia Fiscală a PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne