Dragnea, reconfirmat lider suprem al PSD: „Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru? Atunci, aşa va fi”

La Congresul PSD nu s-au organizat alegeri pentru funcţia de preşedinte. Dragnea a ţinut însă să arate că este considerat liderul suprem al partidului şi a cerut confirmarea verbală din partea colegilor săi. A primit-o.
Liviu Dragnea la Congres
Liviu Dragnea la Congres (Epoch Times)
Se încarcă player-ul...

La finele unui discurs de o oră de-a lungul căruia i-a înfierat pe cei ce "defăimează" ţara şi a anunţat eventuale legi pentru a proteja suveranitatea ţării atacată de aceştia, liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut delegaţilor participanţi la Congresul extraordinar al partidului, o confirmare verbală pentru funcţia pe care o ocupă.

"Vreţi să continuăm? Aveţi curaj? Aveţi curaj să rezistaţi la ceea ce se va întâmpla în continuare? Nu aveţi ezitări? Vreţi să mergem împreună? Şi pun o ultimă întrebare - unii mi-au zis să nu o pun, alţii mi-au zis să o pun. Până la urmă suntem între noi: Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru?", a întrebat Dragnea.

Cei peste 4.000 de delegaţi prezenţi în sală au răspuns prin aplauze prelungite, interpretate de Liviu Dragnea drept o confirmare a dorinţei acestora de a-l avea în fruntea lor.

"Atunci, aşa va fi. Şi să nu vă îndoiţi niciodată!", a spus Dragnea în aplauzele celor prezenţi în sală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne