Dragnea neagă că a fost la ziua lui Coldea: "Totul e fals, nu am fost la zaifeturi sau alte..."

Acuzat de Dan Andronic că ar fi fost la ziua generalului SRI Florian Coldea, liderul PSD neagă că aşa ceva s-ar fi întâmplat.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liviu Dragnea neagă că ar fi fost la ziua de naştere a fostului adjunct al şefului SRI, generalul Florian Coldea, relatează Hotnews. Liderul PSD a precizat că a participat la un singur eveniment la care a fost prezent şi fostul general SRI, respectiv o recepţie la Cercul Militar, evenimentul având loc în perioada cât a fost ministru de Interne.

"Total fals, nici nu stiu când e ziua domnului Coldea", a declarat Dragnea, ca răspuns la întrebările ziariştilor.

Totodată, întrebat dacă a fost vreodată la un astfel de eveniment împreună cu Coldea, Dragnea a răspuns: "Da, am fost în 2009, când am fost 12 zile ministru de Interne, o perioadă lungă, cred că atunci, da ... sau în 2013", la un "eveniment la Cercul Militar organizat de către DIPI (serviciul de informaţii al Internelor) am fost acolo o jumătate de oră, în aceeaşi sală cu dl Coldea."

"Nu am fost la zaiafeturi sau alte....", a adăugat liderul PSD.

Întrebările presei au fost puse în contextul în care astăzi jurnalistul Dan Andronic a susţinut, la audierile Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor din 2009, că Liviu Dragnea a participat, în 2013, la ziua generalului Florian Coldea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne