Dragnea, membru al Comisiei parlamentare de prietenie cu Brazilia

Intrat în "gura presei" după ce s-a anturat pe malul Atlanticului cu afacerişti români îmbogăţiţi odată cu ascensiunea sa politică, Liviu Dragnea a devenit membru al Comisiei Parlamentare de prietenie cu Brazilia.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD)
Liviu Dragnea(Presedinte PSD) (Florin Chirila\Epoch Times)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a devenit, începând de miercuri, membru al Comisiei parlamentare de prietenie cu Brazilia, comisie pe care de altfel a şi condus-o în legislatura precedentă, poate şi datorită faptului că este un "pasionat" de vizite în Brazilia. Cel puţin aşa reiese dintr-o de acum celebră investigaţie a Rise Project, care arată că, începând din 2010, Dragnea şi-a petrecut vacanţele braziliene într-o luxoasă vilă cumpărată de afaceristul Mugurel Gheorghiaş la malul Atlanticului, relatează digi24.ro.

Potrivit investigaţiei, Mugurel Sorin Gheorghiaş - prietenul lui Liviu Dragnea, fost coleg de facultate şi trupă rock - a făcut investiţii imobiliare în Brazilia de care a beneficiat şeful PSD. În aceeaşi vilă a stat şi controversatul afacerist Costel Comana, de pe urma căruia a făcut Dragnea primul milion de euro. Brazilia pare că nu i-a priit totuşi lui Comana, care a fost găsit mort, în 2015, în toaleta unui avion. "Diagnosticul" a fost sinucidere prin spânzurare. Comana a cumpărat şi el chiar înainte să moară un apartament de lux, tot pe malul oceanului, în Brazilia.

Şi dacă tot a venit vorba de afinităţi, fostul premier Victor Ponta preia conducerea grupului de prietenie cu Turcia, admiraţia lui Ponta pentru Recep Tayyip Erdogan fiind deja de notorietate. Reamintim că Ponta s-a operat la genunchi într-o clinică turcească despre care s-a scris că ar fi a familiei Erdogan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne