Dragnea: Eu nu sunt dezamăgit de reacţia lui Tudorel Toader în cazul DNA. Are ritmul dumnealui

Conferinţa de presă susţinută de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la scurt timp după ce s-a întors de urgenţă din Japonia, pe tema scandalului privind DNA a stârnit mare nemulţumire în rândul pesediştilor, care aşteptau măsuri ferme în cazul DNA, însă Liviu Dragnea susţine că el nu împărtăşeşte o astfel de opinie.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Eooch Times)

Într-o intervenţie la Antena 3, preşedintele PSD, Liviu Dragnea a afirmat, vineri, că nu este dezamăgit de întârzierea şi poziţia adoptată de ministrul Justiţiei, Tudor Toader, în cazul scandalului privind DNA.

"Eu nu sunt dezamăgit de ministrul Justiţiei, ştiu poziţiile unor colegi. Dar asta nu este un subiect care să fie decis aşa, decis foarte repede şi fără o temeinică documentare şi pregătire. Eu îl consider în continuare pe Tudorel Toader un om de bună credinţă, un profesionist, un om serios şi cred că decizia pe care o va lua, nu ştiu care va fi aceea, va fi una argumentată", a afirmat Dragnea, citat de Agerpres.

Liderul PSD a subliniat că nu l-a văzut vreodată pe ministrul Justiţiei să anunţe sau să propună ceva "fără să aibă o argumentaţie serioasă".

"Are ritmul dumnealui şi s-a întâmplat acum că era plecat în Japonia, într-o vizită programată demult. Dar primul-ministru i-a cerut să se întoarcă şi s-a întors", a adăugat liderul PSD.

Reamintim că mult aşteptata conferinţă de presă în care Tudorel Toader urma să anunţe concluziile sale pe tema scandalului DNA s-a încheiat fără ca ministrul să spună nimic concret pe subiectele care ard pe toată lumea, mai exact: la ce concluzie a ajuns în scandalul Cosma vs DNA? Dar în privinţa Laurei Codruţa Kovesi, a cărei revocare a fost cerută insistent de grei ai PSD şi ALDE?

Deşi societatea civilă a fiert zile în şir să afle ce a decis Toader - cere sau nu revocarea şefei DNA? - ministrul a apărut doar pentru a povesti, minute în şir, ce a făcut în Japonia la conferinţa internaţională pe tema regenerării urbane şi a da, spre final, vestea că va prezenta Parlamentului raportul său cu privire la activitatea Ministerului Public şi că va ţine o nouă conferinţă de presă joi, în care va prezenta concluziile raportului pe tema DNA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne