Dragnea, comparat cu Iliescu. "Dacă atunci erau legionari şi agenţi străini, acum e statul paralel"

Liviu Dragnea şi PSD manipulează, exact aşa cum o făceau Ion Iliescu şi FSN în 1990, minţind oamenii că forţe oculte ameninţă ţara. Dacă atunci erau legionari şi agenţi străini, acum e statul paralel, susţine deputatul Adrian Claudiu Prisnel.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Asemenea lui Ion Iliescu, care în 1990 chema minerii să zdrobească Piaţa Universităţii, liderul PSD Liviu Dragnea îşi cheamă trupele de partid în stradă, să-i apere puterea personală, obţinută prin furt din banii publici şi abuz în funcţie, a acuzat, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel.

"Ca să scape de închisoare, Dragnea e gata să arunce ţara în haos şi asmute oamenii împotriva instituţiilor legitime ale statului. A mai încercat o dată, în februarie, prin organizarea de contramanifestaţii la protestele împotriva OUG 13 şi a eşuat. Liviu Dragnea şi PSD manipulează, exact aşa cum o făceau Ion Iliescu şi FSN în 1990, minţind oamenii că forţe oculte ameninţă ţara. Atunci erau legionari şi agenţi străini, acum e statul paralel. Istoria a demonstrat însă că Ion Iliescu este cel care a primejduit dezvoltarea României din care milioane de români au plecat în căutarea unei vieţi mai bune", a declarat Prisnel.

Parlamentarul şi-a exprimat speranţa că din ce în ce mai mulţi români s-au trezit şi au înţeles că nu România e în pericol, ci Dragnea care trebuie să răspundă pentru că a furat, împreună cu prietenii lui, din banilor lor, în afacerea Teldrum.

"Dragnea declanşează războiul împotriva românilor care-şi doresc o ţară normală, ca afară. Mitingurile anunţate sunt o sfidare la adresa oamenilor care protestează, voluntar, pentru că s-au săturat de abuzul de putere, lăcomia şi incompetenţa PSD, care transformă România într-un stat eşuat. Şi sunt o înfruntare a partenerilor internaţionali - Comisia Europeană, OLAF - care atrag atenţia că România face paşi înapoi în privinţa democraţiei, luptei anti-corupţie şi sănătăţii economiei", a precizat Prisnel.

Deputatul a subliniat că partidul pe care îl reprezintă va lupta împotriva adoptării legilor anti-justiţie "care vor instaura nedreptatea în România şi vom scoate la lumină toate abuzurile PSD împotriva economiei".

"Îi spunem lui Liviu Dragnea că el nu e România şi că România este a noastră, a celor care dorim binele ei", a conchis Prisnel.