Dragnea: "Am preferat să mă demonizeze pe mine. Guvernul trebuie securizat"

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Guvernul este supus unor "presiuni mari" şi trebuie "securizat" pentru a continua implementarea programului de guvernare, a declarat luni liderul PSD, Liviu Dragnea.

"Sunt presiuni mari pe Guvern şi până la urmă Guvernul este un Executiv susţinut de noi, care trebuie să urmărească să se îndeplinească ceea ce ne-au aprobat oamenii prin vot şi e bine să fie cât mai mult securizat", a declarat Dragnea, preluat de Agerpres, la România TV.

Întrebat dacă (asemenea altor lideri PSD) premierul Tudose ar fi trebuit să vină şi el la DNA ieri pentru a îl susţine, Dragnea a negat:

"Mă mai întreba cineva astăzi: premierul trebuia să vină acolo? Categoric nu, e şeful Guvernului totuşi", a declarat preşedintele PSD la România TV, întrebat dacă a discutat luni cu premierul Mihai Tudose.

Cât despre faptul că prim-ministrul ar fi fost deranjat de faptul că membri ai Executivului au venit să-l susţină la DNA, Dragnea a replicat: "Eu nu am de unde să ştiu asta, noi avem suficienţi adversari, de care am tot vorbit până acum, de ceva timp, nu vreau să inventăm nişte adversari artificiali în interior".

Cât despre faptul că la momentul punerii sub acuzare a foştilor miniştri Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, Tudose a avut o poziţie în favoarea îndepărtării acestora din Palatul Victoria, liderul social-democraţilor a răspuns: "Noi am lămurit lucrurile astea atunci şi, totuşi, sunt presiuni mari pe Guvern şi până la urmă Guvernul este un Executiv susţinut de noi, care trebuie să urmărească să se îndeplinească ceea ce ne-au aprobat oamenii prin vot şi e bine să fie cât mai mult securizat".

"Eu am mai spus-o şi o mai spun încă o dată: am preferat să devin un paratrăsnet, să mă demonizeze pe mine", a declarat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne