Dialog ireal între un viceprimar doljean şi o consilieră: "Vă execut de pe faţa pământului. O să te bat de-o să faci pe tine"

Primăria şi Consiliul Local din comuna Şimnicu de Sus, Dolj (Facebook)
Andrei Popescu
08.05.2024

Viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei doljene Şimnicu de Sus ar fi fost înregistrat cum, în timpul unei şedinţe a Consiliului Local, o insultă în mod grosolan pe una dintre consiliere, relatează HotNews.ro. Totuşi, edilul neagă acest lucru.

Consiliera şi primarul au fost colegi de partid, însă acum sunt contracandidaţi pentru conducerea comunei: viceprimarul Laurenţiu Ifrim din partea PSD, iar consiliera Sevastiţa Bora din partea PNL.

În continuare, redăm o parte din schimbul de replici care ar fi avut loc între cei doi:

- Când am bătut poimâine palma cu PSD, vă execut de pe faţa pământului!

- Ce să baţi palma cu PSD-ul, dumneata eşti exclus din PSD, încă nu-ţi vine să crezi.

- Îmi s*** p***.

- Tu ai o problemă sexuală, ţi-am mai spus de 200 de ori! Dumneata ar trebui să te controlezi!

- De luni, acuma, încep eu să mă ocup de tine!

- De ce mă ameninţaţi?

- Păi, mă ţin de tine, de capul tău. [...]

- Îţi declar pe telefon: o să te bat de-o să te c**i pe tine.

Consiliera a declarat pentru site-ul citat, că dialogul a fost purtat în timpul şedinţei de Consiliu Local din 9 ianuarie 2024. De asemenea, aceasta a precizat că a realizat un montaj din şedinţele din 28 aprilie 2023, 31 mai 2023, 20 decembrie 2023 şi 9 ianuarie 2024 pentru a demonstra că primarul în exerciţiu îi adresează jigniri în loc să-i răspundă la întrebări.

Contactat de HotNews.ro, viceprimarul a încercat să se apere: “Nu sunt înregistrări din şedinţe. Sunt adunate din diferite părţi, sunt manipulate! Dar pe mine nu mă deranjează, ce să le fac dacă sunt descreieraţi”.

“Totul a început de când fostul primar şi fostul administrator public al localităţii au fost suspendaţi în urma unei decizii a ANI, în 2022, moment în care viceprimarul Laurenţiu Ifrim a preluat atribuţiile de primar. Noua administraţie nu reuşea să finalizeze proiectele începute de fostul primar, aşa că eu, în şedinţele de Consiliu, am început să-l întreb despre lucrurile astea. Toate întrebările mele erau legate de proiecte, iar asta nu i-a convenit”, a mai spus Bora. Mai multe detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor