Deputatul acuzat că a lovit doi protestatari cu maşina se alege cu dosar penal

Deputatul PSD de Sibiu care, ieşind din Parlament, ar fi dat peste doi protestatari cu maşina, este acuzat de vătămare corporală.
Justiţia
Justiţia (Captură web)

Procurorii au demarat cercetări pentru vătămare corporală din culpă pe numele deputatului PSD Ioan Terea, după ce acesta ar fi lovit miercuri seară cu maşina doi protestatari. Dosarul va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, informează digi24.ro.

Manifestanţii au susţinut că deputatul a lovit cu maşina două persoane, în timp ce, de partea sa, politicianul susţine că oamenii ar fi încercat să îl oprească să treacă. Potrivit lui Terea, cei doi protestatari i-au sărit în faţă. „Nu aveam cum să-i lovesc, ei au sărit pe maşină, se văd urme pe maşină din lateral. Maşina în faţă nu are nicio urmă, nimic”, a spus Ioan Terea.

"Femeie: Omori omul pe stradă? Nu ţi-e ruşine? Permis pentru acces auto şi parcare Palatul Parlamentului.

Deputat: S-au aruncat pe maşină. Eu stăteam pe trecerea de pietoni!

Femeie: De ce minţiţi? Aţi dat peste noi pe trecerea de pietoni!", redă Digi un dialog ce a avut loc imediat după accident.

Atât deputatul cât şi protestatarii au fost duşi la secţie şi audiaţi până la ora 3 dimineaţa. Terea s-a ales cu un dosar penal, fiind acuzat de vătămare corporală.

"În ultimii 27 de ani mentalitatea bolşevică s-a perpetuat. Acest parlamentar de Sibiu se crede stăpân şi pe trecere de pietoni. Împinge pe un protestatar cu maşina, apoi îl ia pe al doilea (Cristian Mihai Dide) direct pe capotă! Dacă nu eşti cu ei te calcă cu maşina şi apoi poate mută trecerea de pietoni iar când nu se poate se plâng pe la televiziuni...", au transmis protestatarii.

Reamintim că ieri circa 2000 de cetăţeni s-au strâns în faţa Parlamentului, indignaţi că aleşii Puterii au decis să adopte, pe repede înainte, controversatele amendamente la legile Justiţiei. Oameni se declară, de asemenea, revoltaţi de atitudinea aleşilor Puterii la adresa parlamentarilor USR, care au trebuit să recurgă la portavoce pentru a-şi putea prezenta amendamentele. Nu în ultimul rând, protestatarii se declară oripilaţi de modul în care Şerban Nicolae, senator al României, i-a vorbit deputatei Cosette Chichirău, insultând-o în timp ce aceasta filma live şedinţa din Camera Deputaţilor. Mai multe informaţii, aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne