Dat afară de tehnocraţi, "mecanicul-şef" al lui Tăriceanu revine la şefia Apelor Române

Patronul service-ului auto unde îşi repară maşinile şi motocicletele al doilea om în stat a fost reînscăunat şef peste Apele Române, după ce fusese demis de tehnocraţi.
Justiţia
Justiţia (Shutterstock)

Victor Sandu a fost numit iniţial la conducerea Administraţiei Naţionale "Apele Române" (ANAR) în 2015, de către ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, şi Călin Popescu Tăriceanu. Un an mai târziu, în martie, patronul de service auto a fost demis de către Guvernul Cioloş. Numai că, în mai 2017, Victor Sandu a revenit la conducerea ANAR, relatează România Liberă.

Proprietarul service-ului auto TMD Lasting Service Auto din Bucureşti, cunoscut şi sub numele de "mecanicul-şef" al lui Tăriceanu, a fost apoi numit, la începutul lunii iunie, la conducerea unei instituţii de importanţă vitală, Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, dar numai pentru două zile, după care a revenit şef la Administraţia Naţională a Apelor.

Victor Sandu şi-a căpătat renumele pentru că fostul premier al României şi actual preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, îşi repară maşinile şi motocicletele din flotila personală la atelierul său. De altfel, în declaraţia sa de avere, postată pe site-ul ANAR, Victor Sandu a precizat că are şi calitatea de „director general şi acţionar la TMD Lasting Service Auto“ .

Pentru a citi în continuare articolul intraţi aici.