Dăncilă primeşte o "lecţie tehnocrată" după ce s-a plâns de românii care "îşi fac ţara de râs" la Bruxelles

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Florin Chirila/Epoch Times)

Fostul şef al Cabinetului tehnocrat Alin Cristian Mituţa a reacţionat vineri, pe pagina sa de socializare, la scurt timp după ce premierul Viorica Dăncilă a afirmat că cei care reclamă problemele grave din ţară la Bruxelles sunt nişte "pârâcioşi" "autişti" care "îşi fac ţara de râs".

"Doamnă prim-ministru, când magistraţii, societatea civilă, opoziţia şi sute de mii de oameni în stradă îţi spun şi îţi repetă de peste un an de zile că ai o mare problemă dar tu te faci că plouă, abia asta s-ar califica la a fi numită o tulburare cognitivă. Şi nu se numeşte deloc autism ci aroganţă cronică şi dispreţ pentru oameni. Cetăţenii români au tot dreptul şi chiar obligaţia ca în cazuri de genul acesta, în care aleşii din propria ţară le întorc spatele, să apeleze la instituţiile europene pentru a le proteja drepturile pentru ca aceste instituţii sunt şi ALE LOR, nu sunt ale străinilor.

Da, România se face de râs în Europa cu aceste probleme dar cei care o fac de râs nu sunt tinerii din societatea civilă care aduc drapelul UE în piaţă şi nici deputaţii europeni care spun adevărul ci chiar partidul dumneavoastră care hărţuieşte România de peste un de zile. Dacă vreţi ca România să nu mai fie făcută de râs în Europa atunci încetaţi să o mai faceţi dumneavoastră de râs şi opriţi cât mai repede acest război cu justiţia şi cu statul de drept!

Să faci “autişti” (mă refer strict la cuvântul peiorativ) peste 600.000 de oameni care îşi doresc o ţară europeană şi nu una de mâna a treia, este un afront uriaş şi de aceea, doamnă prim-ministru, cred că ar trebui să cereţi scuze public atât copiilor şi părinţilor pe care i-aţi jignit cu afirmaţia dumneavoastră dar şi sutelor de mii de români pe care partidul dumneavoastră îi insultă în fiecare zi."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne