Dancă: Baronul infractorilor conduce în acest moment o resurecţie a puşcăriaşilor împotriva ordinii de drept

Trăim vremuri cumplite pentru democraţia din România, pe care nu credeam că le voi mai trăi vreodată după mineriada de la Costeşti, şi-a exprimat nemulţumirea purtătorul de cuvânt al PNL, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD organizată după condamnarea lui Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Baronul infractorilor, "El Chapo" Liviu Dragnea, a anunţat public că nu vor mai ţine cont de legi şi de obiecţiile Opoziţiei din Parlament, se vor salva toţi odată, prin ordonanţă de urgenţă, a afirmat sâmbătă, pe pagina sa de socializare, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

"Trăim vremuri cumplite pentru democraţia din România, pe care nu credeam că le voi mai trăi vreodată după mineriada de la Costeşti. Tupeul infractorilor şi al interlopilor care au pus stăpânire pe ţară ne sfidează valorile şi principiile morale fundamentale, sfidează rezistenţa societăţii democratice. Infractorul Liviu Dragnea, condamnat la închisoare cu executare, pentru că a furat din banii de asistenţă socială a celor mai nevoiaşi copii din ţară, conduce în acest moment o resurecţie a puşcăriaşilor împotriva ordinii de drept constituţionale, fără nicio teamă de oamenii cinstiţi, de justiţie sau de Dumnezeu", a declarat Ionel Dancă.

Purtătorul de cuvânt al PNL susţine că o bandă politică de interlopi din PSD şi ALDE, organizată într-un grup infracţional, care are în mână Guvernul şi Parlamentul, a declarat război românilor care vor să trăiască cinstit în ţara lor.

"Românii sunt chemaţi din nou să-şi apere ţara şi valorile democratice de asaltul bandelor de infractori conduse de PSD care au anunţat că de această dată vor merge până la capăt. Baronul infractorilor, "El Chapo" Liviu Dragnea, a anunţat public că nu vor mai ţine cont de legi şi de obiecţiile Opoziţiei din Parlament. Se vor salva toţi odată, prin Ordonanţă de Urgenţă. Urmează dictatura infractorilor. Preşedintele României va fi suspendat, Parlamentul desfiinţat şi Justiţia îngenuncheată. Nu trebuie să lăsăm ca viitorul democratic al României să fie furat de o bandă de infractori. Trebuie să rezistăm şi să luptăm cu toate mijloacele democratice împotriva lor", a precizat Ionel Dancă.

Potrivit liberalului, în Parlament, avem o moţiune de cenzură iniţiată de PNL care, acum mai mult ca oricând, trebuie sprijinită atât în Parlament cât şi în stradă de toţi oamenii care cred în principiile şi valorile democratice.

"Este o şansă de a salva democraţia din mâinile lor murdare de hoţie şi corupţie. Liviu Dragnea nu uita, România nu-i a ta!", a conchis Ionel Dancă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne