Cristian Ganea, dorit de gruparea bască Athletic Bilbao

Fundaşul stânga al grupării constănţene FC Viitorul va putea pleca de la echipa sa în schimbul sumei de 600.000 euro, contractul său cu echipa lui Gheorghe Hagi fiind valabil până în 2019.
Internaţionalul român Cristian Ganea.
Internaţionalul român Cristian Ganea. (twitter.com)

Internaţionalul român în vârstă de 25 ani, Cristian Ganea, care în prezent evoluează la echipa patronată de Gheorghe Hagi, FC Constanţa, este, potrivit cotidianului sportiv iberic AS, în atenţia formaţiei spaniole de fotbal Athletic Bilbao.

Fundaşul stânga, care a debutat anul acesta la prima reprezentativă în meciul amical cu Chile (3-2), din luna iunie, a crescut în Ţara Bascilor, la Băsăuri, el formându-se ca jucător la centrele de copii şi juniori ale cluburilor Basconia şi Indartsu. Cariera sa profesionistă este legată de formaţiile spaniole Mallorca B şi Santanyi, iar în România de ASA Târgu Mureş, CS Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari şi FC Braşov.

Din 2015, Ganea este legitimat la FC Viitorul Constanţa, campioana ultimei ediţii a Ligii I, cu care are contract până în 2019.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport