Costel Alexe despre partenerii de alianţă: PSD rămâne acelaşi partid infect până-n măduva oaselor

Costel Alexe (Epoch Times România)
Loredana Diacu
05.05.2024

Candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean Iaşi, Costel Alexe - fost ministru trimis în judecată în două dosare - lansează un atac dur la adresa PSD, pe motiv că a dat pomeni electorale în oraşul Paşcani.

Într-o postare vitriolată, pe Facebook, Alexe merge până la a transmite că "PSD rămâne acelaşi partid infect până-n măduva oaselor" şi îi acuză pe social-democraţi că încearcă să corupă electoratul împărţind pachete cu alimente.

Redăm postarea lui Costel Alexe:

"Pomană electorală, numele tău e PSD!

Oamenii se mai schimbă, Moldova se dezvoltă, doar PSD rămâne acelaşi partid infect până-n măduva oaşelor!

Ieşenii trebuie să le spună cât se poate de ferm acestor impostori că s-au săturat de pomeni electorale, Iaşul are nevoie de dezvoltare, de stabilitate şi de viziune! Să construim cu drag de Iaşi şi de moldoveni!

Mai jos aveţi imagini cum arată cel mai nociv şi sinistru personaj din Paşcani, un politruc ce ar trebui să se bucure de pensie, şi nu să mai aibă pretenţii de primar, după ce timp de 10 ani Paşcaniul a stagnat cu el în fruntea oraşului! Doar oraşul a stagnat! Familia şi clanul au prosperat!

PSD Paşcani nu se dezminte, sub masca unor acţiuni "filantropice" încearcă, în plină precampanie electorală, să corupă alegătorii.

Dacă săptămânile trecute au fost mai discreţi, organizând aşa-zise pelerinaje la mănăstiri, astăzi au lăsat deoparte orice prudenţă şi au luat cu asalt oraşul, împărţind, după liste (oare cine le-a făcut şi care au fost criteriile) pachete cu alimente.

Din surse neoficiale ar fi vorba de 1200 de astfel de pachete.

Foto (Facebook)
Foto (Facebook)

 (Facebook)
(Facebook)

 (Facebook)
(Facebook)

Pe 9 iunie, cetăţenii de bună-credinţă din Paşcani, cei mulţi şi tăcuţi, sunt convins că vor alege progresul şi normalitatea, astfel încât politicienii de tipul lui Dumitru Pantazi să fie trimişi definitiv la groapa de gunoi a istoriei.", scrie, pe Facebook, Alexe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor