Conturi false pe numele unui ministru. Tentativă de fraudare, sau de compromitere?

Ministrul avertizează că pe Facebook au fost create conturi false sub numele său, iar cel/cei din spatele acestora intră în dialog cu cetăţenii, promiţând diverse lucruri.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Cristian Ghinea anunţă, pe Facebook că varii persoane au creat conturi false pe numele său, lucru pe care ministrul îl consideră o tentativă fie de fraudare, fie de compromitere a sa.

De asemenea, Ghinea precizează că nu va da curs cererilor private de intervenţii sau consultanţă, căci ar intra în contradicţie cu responsabilităţile sale de organizare a sistemului de management al fondurilor europene.

Redăm postarea ministrului.

"Două precizări:

1) Am primit o sesizare că există conturi false sub numele meu, care intră în dialog cu diverse persoane, prezentându-se drept ministru al Fondurilor Europene, promiţând diverse lucruri.

Nu există niciun alt cont sau pagină Facebook legată de mine în afara acesteia.

E fie o tentativă de fraudă, fie de compromitere.

2) Mesajele venite aici (sau altfel) care îmi solicită intervenţii pentru proiecte punctuale sau consultanţă privind aplicaţii nu au primit şi nu vor primi răspuns.

Primesc aproximativ 50 pe zi şi am presupus că se va subînţelege. Se pare că nu, aşa că e nevoie de această precizare.

Ar intra în contradicţie cu responsabilităţile mele de organizare a sistemului de management al fondurilor europene.

Ministerul Fondurilor Europene dispune de serviciu de helpdesk.

Acesta va fi mult îmbunătăţit în perioada următoare.

Vă mulţumesc.", scrie Ghinea pe Facebook

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne