Clotilde Armand: PSD nu doarme! Cuscrul lui Hrebenciuc, şef peste spaţiile verzi din Sectorul 1

Franţuzoaica Clotilde Armand s-a declarat nemulţumită de decizia primarului Daniel Tudorache de a-l numi pe cuscrul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc în funcţia de director adjunct peste spaţiile verzi din sectorul 1 al Capitalei.
Clotilde Armand
Clotilde Armand (Eugen Horoiu/Epoch Times)

UPDATE. După scandalul declanşat în presă, fostul director al CFR Călători, Alexandru Noapteş, a demisionat din funcţie, deşi fusese numit de numai 7 zile.

"Astăzi ne-am dus la primărie, am vorbit cu Tudorache, spunea ca nu ştie nimic, ne-am dus la mai multe servicii din cadrul primăriei să înţelegem cum a fost numit, şi nu am primit nici un răspuns. Am aflat atât, Alexandru Noapteş a demisionat din conducerea ADPP Sector 1", a scris Clotilde Armand pe reţeaua de socializare.

* * *

Fostul director al CFR Călători, Alexandru Noapteş, a fost numit şef peste spaţiile verzi din Sectorul 1 al Capitalei, decizie care nu este deloc pe placul consilierului local Clotilde Armand, de la Uniunea Salvaţi Bucureştiul.

"PSD nu doarme! Fostul director al CFR Călători, Alexandru Noapteş, cuscrul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc, căruia în decembrie 2014 instanţa supremă i-a confiscat 1,4 milioane de euro, bani pe care nu i-a putut justifica, a fost numit acum câteva săptămâni director adjunct peste spaţiile verzi din Sectorul 1 al Capitalei.

Decizia a fost luată de edilul Daniel Tudorache, după ce a demis fosta conducere a Administraţiei Domeniului Public al Sectorului 1. ADP Sector 1 a avut anul trecut un buget de peste 80 de milioane de euro. Aceşti bani vor intra pe mâna fostului şef al CFR Călători", a scris, pe contul său de Facebook, Clotilde Armand, citând un articol din Digi24.

Postarea franţuzoaicei i-a atras atenţia şi solistului Tudor Chirilă, unul dintre cei mai cunoscuţi lideri ai generaţiei Facebook.

"Un fost şpăgar ordinar e cooptat în echipa primarului PSD al sectorului 1 ca să "ia în grijă" spaţiile verzi. Ne cam merităm soarta, nu? Poate că Tudorache oferă şi o explicaţie publică în legătură cu competenţele lui Noapteş în domeniul administrării spaţiilor verzi", a reacţionat Tudor Chirilă.