Clooney a devenit tată. S-au născut gemenii Ella şi Alexander

Amal şi George Clooney
Amal şi George Clooney (pourfemme.it)

Amal, soţia lui George Clooney, a născut, marţi 6 iunie a.c., doi gemeni, Ella şi Alexander. Purtătorul de cuvânt al actorului, Stan Rosenfield, a anunţat vestea naşterii în această dimineaţă şi a comunicat că: „ambii sunt fericiţi, sănătoşi şi sunt bine”, relatează situl web repubblica.it.

Cu câteva zile în urmă, actorul George Clooney ar fi trebuit să ridice un premiu pentru iniţiativele umanitare, în Yerevan, Armenia, dar a trimis în schimb un videoclip. În videoclipul scurt Clooney a explicat: „Aş vrea să fiu cu adevărat acolo, dar dacă gemenii mei se nasc în timp ce sunt departe, soţia mea nu mă va mai primi acasă”.

Cuplul s-a căsătorit în 2014 şi probabil că mulţi îşi amintesc încă nunta de basm celebrată în Veneţia. Până în prezent cuplul avea în familie doar doi câini, Millie şi Lou, salvaţi de la canisă. Într-unul dintre primele interviuri acordate de Clooney referitor la chestiunea paternităţii, acesta a relevat că este entuziasmat dar nu speriat de vârsta pe care o are, nefiind atât de tânăr, dar că se inspiră de la Jean-Paul Belmondo, care a devenit tată la vârsta de 70 ani: „Deci, mă simt un pic mai bine la gândul că voi avea doar 56 de ani la naşterea copiilor mei”.

Una dintre ultimele apariţii publice ale soţiei sale Amal, în timpul sarcinii, a fost în luna februarie în cadrul evenimentului César, oscarul francez, în care Clooney a fost onorat cu un premiu pentru carieră. Dar avocatul Amal Clooney nu a intrat prea devreme în concediu de maternitate, ci şi-a continuat eforturile juridice şi umanitare până acum câteva luni; în luna martie a participat la Chatham House din Londra pentru un discurs privind crimele de război din Irak şi Afganistan.