Cîţu: Voi depune plângere penală împotriva lui Dragnea, Dăncilă, Olguţa Vasilescu

"Pe hoţi doar cătuşele îi sperie!", opinează senatorul PNL Florin Cîţu, adăugând că doar aşa pot fi opriţi PSD-iştii, dacă îşi vor continua planurile de naţionalizare a Pilonului II.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Senatorul PNL Florin Cîţu anunţă că va depune plângere penală contra lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Viorel Ştefan şi Eugen Teodorovici dacă aceştia vor naţionaliza banii din Pilonul II de pensii. Avertismentul este lansat după ce în presă a apărut informaţia că Guvernul vrea să suspende contribuţiile la Pilonul II de pensii de la 1 iulie 2018.

"Dragnea : This is a holdup (zis iz a holdap)!

Ajunge…!

Este clar că pe hoţi doar cătuşele îi sperie. Asta se întâmplă cu PSD de trei zile încoace.

În cazul în care Liviu, Olguţa, Vasilica, Viorel şi Eugen vor naţionaliza banii din pilonul II de pensii, vă spun ce fac.

Voi depune plângere penală împotriva găştii de mai sus pe care o voi semna personal şi vă aştept şi pe voi toţi să semnaţi alături de mine.

Numai aşa îi oprim! Nu mai merge cu jumătăţi de măsură! Este vremea lucrurilor serioase!", scrie, pe Facebook, senatorul PNL.

Reamintim că duminică în presă a apărut un document oficial din care reiese că programul legislativ al Guvernului pe 2018 include între altele, ca „prioritate legislativă”, un „proiect de lege privind reglementarea pensiilor obligatorii administrate privat (Pilonul II)”, cu precizarea că în perioada 1 iulie - 31 decembrie contribuţiile aferente acestuia vor fi suspendate.

Ulterior, Olguţa Vasilescu a apărut la Antena 3 pentru a susţine că informaţia care a stârnit un adevărat cutremur pe reţelele sociale este o propunere a Comisiei de Prognoză şi nu va fi aplicată.

”E o propunere a Comisiei de Prognoză. Nu s-a transpus într-o ordonanţă de urgenţă, nici nu se va transpune. Ea trebuie să ajungă la Ministerul Muncii, nu sunt de acord cu ea. Nu se va întâmpla”, a declarat ministrul Muncii, preluată de Ştiripesurse, la Antena 3.