Cîţu: Teodorovici a devenit pentru Ministerul de Finanţe ce este Viorica Dăncilă pentru Guvern

Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Senatorul PNL Florin Cîţu a ţinut să lămurească joi, pe pagina sa de socializare, încă un aspect legat de credibilitatea premierului Viorica Dăncilă şi a membrilor Cabinetului său.

"Doar funcţia nu te face credibil. De un an de zile PSD reproşează PNL că prin declaraţiile membrilor săi alungă investiţiile străine şi creşte dobânzile. O minciună care începe să se întoarcă împotriva lor. Ministrul Finanţelor Publice peste tot pe unde merge ţipă în gura mare că noi, liberalii, prin declaraţiile noastre facem rău României. Astăzi, îi ofer gratuit, un duş rece. Vă rog să citiţi acest interviu, mai ales ultimul paragraf. Sunt sigur că înţelegeţi cu toţii, ceea ce v-am tot spus, că adevăratul ministru al Finanţelor este Darius Vîlcov", a declarat Cîţu.

Liberalul l-a sfătuit pe Teodorovici să înţeleagă că nu mai este consilierul lui Mihai Tudose şi, cel puţin în acte, este ministrul Finanţelor. Publice.

"Asta este şi dovada că investitorii, străini sau locali, nu au încredere în el. De aceea toţi verifică înainte de a lua o decizie declaraţiile lui Teodorovici cu Darius Vîlcov. Eugen Teodorovici a devenit pentru MFP ce este Viorica Dăncilă pentru guvern. Şi chiar nu sunt răutăcios. P.S. Un stagiu de câţiva ani în sectorul privat ar rezolva parţial problema credibilităţii ministrului", a precizat Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne