Cîţu: Lui Dragnea i-e frică şi s-a aşezat în fundul curţii strigând la pesediştii aliniaţi la gard să lupte

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ştie că lupta cu Preşedintele şi cu şefa DNA riscă nu numai să scoată lumea în stradă dar să şi pună în pericol mult aşteptatele modificări ale condurilor penale, a opinat liberalul Florin Cîţu.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintelui PSD Liviu Dragnea îi este frică de şeful statului Klaus Iohannis şi de procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a afirmat vineri, pe pagina sa de socializare, senatorul PNL Florin Cîţu.

"Să vă spun ce cred eu: nu are curaj să intre într-o confruntare directă cu preşedintele acum pentru că a anunţat Congres PSD în martie pentru reconfirmare. Ştie sigur că iese şifonat dintr o confruntare directă cu Iohannis. A evitat o confruntare directă tot anul trecut. Dragnea ştie că un atac direct la Kovesi, indiferent dacă îl face prin Parlament sau nu, poate duce la manifestaţii în stradă similare ca amploare cu cele împotriva OUG 13, care l-au îngrozit. Ştie foarte bine că nu şi-a ţinut promisiunea faţă de baronii PSD şi nu a reuşit să-i scape de problemele penale în 2017. Dar mai ales Dragnea ştie că lupta cu Preşedintele şi şefa DNA riscă nu numai să scoată lumea în stradă dar să şi pună în pericol mult aşteptatele, de către PSD, modificări ale condurilor penale", a declarat Cîţu.

În opinia senatorului PNL, lui Dragnea îi este frică şi s-a aşezat în fundul curţii strigând la PSD-iştii aliniaţi la gard să lupte.

"Parcă am mai văzut filmul ăsta! În cazul în care iese prost, o să spună că el a fost tocmai în fundul curţii, departe de “acţiune”, şi nu a văzut nimic. Îi este frică, trebuie să-l înţelegeţi. Urmează Congresul PSD şi are nevoie disperată de reconfirmare. Altfel ştie că PSD-iştii îl înlocuiesc până la vară. Din războinic a devenit mieluşel", a precizat Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne