Cine este Raúl? Această pisică "vorbitoare" îl cheamă pe Raúl să o salveze de baie (video)

Pisică
Pisică (Facebook)

Este foarte bine cunoscut faptul că pisicilor nu le place prea mult apa. Deci, imaginaţi-vă ce înseamnă să fie supuse unei băi! Chiar dacă nu este necesar ca băile să fie frecvente, deoarece sunt animale extraordinar de curate ţinând cont de cât timp petrec îngrijindu-se. Dar uneori este convenabil să le spălaţi.

Deşi este necesar să se facă acest lucru din când în când sau când situaţia o cere, ceea ce este aproape sigur este că nu-i va plăcea prea mult. Spălarea cu apă din abundenţă nu este recomandată prea des de specialişti. Eventual, pisica poate fi ajutată de stăpânul ei să-şi cureţe întreaga blăniţă folosind un prosop umed. Oricum, important de ştiut este că pisica îşi petrece cel puţin 10% din timp curăţându-şi corpul, spun specialiştii.

Deci, dacă vă hotărâţi să-i faceţi baie pisicii, înarmaţi-vă cu răbdare şi pregătiţi-vă să acţionaţi calm în orice situaţie deoarece se poate agita şi agita, făcând această sarcină o misiune aproape imposibilă. Sau se poate întâmpla ca pisica, chiar dacă nu se agită prea mult, să-l "strige" disperată pe Raúl (presupusul proprietar?) să o scoată din situaţia mizerabilă în care se află. Mieunatul său disperat pare să spună "Raúl!!". Exact ca în clipul video de mai sus în care Raúl nu a apărut şi săraca pisică a trebuit să suporte baia.

Sau era cel care a înregistrat clipul video? Nu ştim ... Dar, se pare că nu este singura pisică care îl "caută pe Raúl ". Vă prezentăm aici un alt clip video cu mai multe pisici care "strigă" Raúl. Cine o fi acest faimos Raúl?

De fapt, nu este vorba despre faptul că pisicile vorbesc şi spun Raúl. Pur şi simplu suntem noi cei care interpretăm enorma varietate de mieunături cu ceva ce credem că spun ele. În acest caz, le asociem cu numele "Raúl".