CExN fulger în PSD. Codrin Ştefănescu: Sa le dăm asigurări celor care ne-au votat că nu ne batem joc de votul lor!!"

Conducerea PSD trebuie să rămână cea care este, iar şefii din teritoriu să promoveze măsurile partidului, afirmă Codrin Ştefănescu, care susţine că problemele din partid ajunse în spaţiul public au fost cu mult amplificate faţă de dimensiunea lor reală.
Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu (aktual24.ro)

Pe fundalul crizei declanşate în PSD, criză despre care s-a scris că ar putea duce fie la înlăturarea lui Tudose din fruntea Guvernului, sau a lui Dragnea din fruntea PSD, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, politician considerat unul dintre loialii lui Liviu Dragnea, a opinat pentru dcnews că trebuie să se treacă peste orgoliile pesonale, iar lucrurile să rămână aşa cum sunt, respectiv "conducerea partidului să rămână cea care este, guvernul să-şi facă treaba, să rămână în grafic cu programul de guvernare, şefii din teritoriu să promoveze măsurile partidului.", relatează Hotnews.

Declaraţiile lui Ştefănescu vin în contextul în care luni va avea loc o şedinţă fulger a Comitetului Executiv Naţional al partidului, şedinţă menită să tranşeze criza din interior.

"Acest CExN fulger va avea loc luni. Tema este să ne reglăm în interior toate problemele care au ajuns în spaţiul public amplificate de 100 de ori faţă de dimensiunea lor reală. Să ieşim cu asigurări către cei care ne-au votat că nu ne batem joc de votul lor, să trecem peste orgolii şi poziţii personale, aşa cum am făcut-o întotdeauna şi să mergem mai departe", a declarat Codrin Ştefănescu.

Ştefănescu a mai opinat că "şi-a băgat dracul coada în PSD"

"Vom discuta doar despre ce ne frământă şi cum am ajuns noi de la începutul anului să fim pe toate paginile ziarelor, şi aici şi peste hotare şi să se vorbească despre războiul din PSD. (...) Şi-a băgat dracul coada în PSD. Nu l-am indentificat. La Grindeanu a fost Ponta, acum nu cred că dracul e de aici, de la noi. Face un lucru mai grav. Trebuie o concluzie luni şi o declaraţie de presă comună, cu ochii pe noi sunt un milion de membrii de partid şi de români care ne-au votat”, a mai declarat Codrin Ştefănescu, pentru Mediafax.

Reamintim că mai mulţi lideri PSD - în frunte cu primăriţa Gabriela Firea - au solicitat întrunirea urgentă a Comitetului Executiv Naţional al PSD pentru a se tranşa cât mai repede războiul pentru putere dintre preşedintele partidului şi premierul Mihai Tudose. Între timp, în interiorul partidului taberele sunt împărţite - în timp ce unii "baroni" s-au poziţionat de partea lui Dragnea, alţii pledează pentru stabilitate şi menţinerea lui Tudose, iar alţii ar dori ca puterea la vârful PSD să fie exercitată de mai multe persoane.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne