Cetăţenii aşteptaţi la Târgul partidelor noi, pentru a sprijini primenirea scenei politice

Cetăţenii sunt invitaţi să "dea o şansă schimbării", semnând pentru partidele noi, astfel încât acestea să-şi poată înscrie candidaţii la alegerile parlamentare.
Tărgul partidelor noi
Tărgul partidelor noi (Iniţiativa România)

Iniţiativa România, Green Hours jazz-cafe şi Grupul pentru Dialog Social (GDS) îi invită pe cetăţenii Capitalei la Târgul partidelor noi, organizat în perioada 1-23 octombrie, pentru a susţine, cu o semnătură, partidele noi sau candidaţii independenţi care-şi doresc să aducă o schimbare în viaţa politică intrând în Parlament.

"Vino în grădină la Green Hours sâmbătă şi duminică (1-2 octombrie - orele 12.00-19.00), şi, apoi, de joi până duminică în fiecare săptămână din octombrie, şi semnează pentru partidele noi sau candidaţii independenţi care vor să participe la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.", scriu organizatorii.

La târg, participanţii vor putea semna pentru:

1. Candidaţii independenţi susţinuţi de PACT: Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor, Marian Stas şi Vişinel Bălan (Formulare semnături:https://goo.gl/ln48Tk şi https://goo.gl/134qNc
2. Partidul M10 (Formular semnături: https://goo.gl/m7p50v
3. Candidatul independent Remus Cernea (Formular semnături:http://bit.ly/2cpY3HW
4. Candidatul independent Toader Paleologu (Formular semnături:https://goo.gl/LKn1IC
5. Uniunea Salvaţi România (Formular semnături: https://goo.gl/2495Ce

Programul târgului este următorul:

- În zilele de sâmbătă şi duminică: 12.00-19.00
- În zilele de joi şi vineri: 16.00 - 19.00

"Târgul partidelor" noi este un eveniment de strângere de semnături creat şi organizat de Iniţiativa România în primăvara anului 2016, înaintea alegerilor locale. Ediţia de toamnă a acestui târg este o continuare a aceluiaşi efort de a stimula participarea la viaţa politică, competiţia în alegeri şi implicarea oamenilor noi în politică.

Organizarea târgului nu implică Iniţiativa România în niciun fel în acţiunile sau declaraţiile politice ale candidaţilor sau partidelor prezente la târg şi nu reprezintă o recomandare de vot, mai anunţă organizatorii.