Ce mănâncă micuţul prinţ George la cantina-restaurant a şcolii

Anul şcolar a început, iar prinţul William şi ducesa de Cambridge au ales pentru micul prinţ George prestigiosul complex şcolar Thomas's London Day Schools.
William, Duce de Cambridge, împreună cu micuţul George
William, Duce de Cambridge, împreună cu micuţul George (Getty Images)

Şcoala aleasă de Kate şi William pentru micuţul George oferă o gamă largă de cursuri creative, dar, de asemenea, un catering care poate trezi invidia unui restaurant de lux. Toate ingredientele folosite sunt locale, proaspete şi biologice.

După ce a împlinit vârsta de 4 ani, prinţul George se integrează acum sistemului şcolar din Regatul Unit. Însoţit în prima zi de şcoală de tatăl său, prinţul William, micuţul George şi-a făcut intrarea la Thomas's London Day Schools (numită şi Thomas’s Battersea, Thomas's Preparatory Schools sau mai simplu Thomas's) din Londra.

(Getty Images)

La Thomas's Battersea sunt primiţi copii cu vârste cuprinse între 4 şi 11 ani, care pot frecventa o varietate de cursuri, inclusiv matematică, literatură, artă, muzică, limbă franceză, teatru şi conduită, toate la un înalt nivel de pregătire.

Dar Thomas's are, de asemenea, un catering şcolar certificat conform Nutrional Standard de către organismul Pelican Nutrition. Produsele folosite sunt sănătoase, ecologice şi se are în vedere, de asemenea, aspectul prezentării mâncării. Furnizorii de ingrediente sunt indicaţi pe situl online al şcolii şi sunt selectaţi conform metodei de producţie. Vom găsi, de exemplu, iaurtul organic Yeo Valley Somerset, legume, fructe şi produse lactate de la compania Sheringham's asociată cu Fair Trade market sau Organic Standard Soil, iar carnea şi peştele sunt urmărite şi identificate pe parcursul tuturor etapelor (producţie, prelucrare şi distribuţie) şi provin din surse şi producţie locală sau produse ecologice, ori de câte ori este posibil.

Produsele sunt selectate în funcţie de sezon; se servesc mai mult mese uşoare pe timp de vară şi mai consistente în sezonul rece: seara se oferă o supă şi întotdeauna salate şi fructe proaspete, o opţiune vegetariană cu cuşcuş şi quinoa, cu curry de legume sau hummus sau o opţiune cu peşte, cum ar fi codul, somonul sau peştele albastru cu legume. Există, de asemenea dulciuri de paste fine, fulgi de ovăz cu fructe, milkshake-uri şi gustări cu lapte organic şi fructe, brânză sau pâine proaspătă cu stafide.

Toate bunătăţi pe măsura unui prinţ, s-ar putea spune. Dar care pot fi oferite şi copiilor noştri, cu ceva eforturi financiare.

Mai multe informaţii: Telegraph: Prince George arrives for first day at school - but Duchess of Cambridge too unwell to take him

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură