Campanie cu năbădăi. Lider PSD acuzat că a bătut o liberală: "Victima a suferit o traumă fizică, dar şi una psihică"

Liberala agresata (Aktual24.ro)
Ana Ion
08.05.2024

Candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Radu Perianu, i-a acuzat marţi pe aliaţii de la PSD că au bătut o penelistă aflat în campanie electorală.

„Ion Mînzînă şi PSD Argeş s-au transformat într-o gaşcă de agresori!”, susţine liberalul.

PNL Argeş transmite, într-un comunicat de presă, că liberala agresată a suferit atât o traumă fizică, cât şi una psihică şi va avea nevoie de ajutor medical. Totodată, femeia a depus plângere penală, se arată în documentul citat de Aktual24.ro.

„Astăzi, un episod tragic pentru democraţia românească s-a petrecut în Argeş. Un lider al PSD, viceprimar al comunei Răteşti, a lovit o femeie, membră a echipei de campanie a PNL Argeş.

Ion Mînzînă şi PSD Argeş s-au transformat într-o gaşcă de agresori. Domnule Mînzînă, ştiu că politica fesenistă şi pesedistă vă caracterizează, că sunteţi disperat că veţi pierde alegerile. Dar asta nu vă dă dreptul să loviţi cetăţenii care au altă opţiune politică. Vă solicit să condamnaţi public gestul colegului dumneavoastră agresor, Voinea Constantin, viceprimarul comunei Răteşti, şi să îl excludeţi din PSD!

Este grav ce s-a întâmplat!

Victima a suferit o traumă fizică, dar şi una psihică şi va avea nevoie de ajutor medical. Tocmai de aceea, a depus plângere penală împotriva agresorului pesedist.

Este inadmisibil să loveşti o femeie. Nu există nicio justificare pentru atacul de azi.

Politica nu se face cu violenţă

Nu ăa permit să îi intimidaţi pe locuitorii judeţului Argeş. Ei sunt cei care au suferit decenii întregi din cauza modului dumneavoastră păgubos de a face politică, dar tot ei sunt mai puternici decât orice camarila politică pe care o patronaţi”, se arată în comunicatul PNL Argeş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor