Buşoi: Oameni răi din Guvernul PSD au spus că Spitalul Metropolitan se face în 20 ani. Doamna Firea, minţiţi-ne frumos!

Cristian Buşoi
Cristian Buşoi (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a apreciat că este utilă o nouă poziţie publică de susţinerea a proiectului Spitalului Metropolitan după ce primarul general Gabriela Firea l-a acuzat că nu îl susţine, deşi el l-a susţinut încă din 2015, înainte de campania electorală.

"În ciuda manipulărilor lansate de administraţia Firea, eu ca preşedinte al PNL Bucureşti şi PNL susţinem proiectul Spitalului Municipal pentru Bucureşti, deşi cred şi acum că locaţia în Voluntari-Pipera nu este inspirată şi ar fi mai utilă o poziţionare în oraş; dar asta bineînţeles, dacă dna Primar General ar fi dorit să se consulte cu specialişti în mobilitate urbană. În faţa realităţii dezvăluite de chiar purtătorul de cuvânt al guvernului PSD faptul că administraţia Firea va construi Spitalul Metropolitan în 20 de ani!!! nu pot decât să constat că dna Firea, după chiar spusele propriului Guvern, ne minte frumos atunci când ne promite Spital Metropolitan", a declarat Buşoi.

Şeful PNL Bucureşti a reamintit că partidul pe care îl reprezintă a susţinut şi transferul imobilului de la RATB la Primărie, exact aşa cum a solicitat primarul general, iar administraţia Firea a promis public sprijin pentru proiectul PNL privind construirea spitalelor în sectoarele 3 şi 6 ale Capitalei, unde locaţiile există şi unde proiectele sunt fezabile şi mai simplu de realizat.

"Îi urez dnei Firea să nu ţină cont de spusele celor din Guvernul PSD care lasă de înţeles că este incapabilă să facă proiecte; ar fi deja a doua oară, după ce Guvernul PSD a refuzat să dea ELCEN, primăriei Capitalei şi îi doresc să facă Spitalul Municipal în acest mandat, aşa cum s-a angajat. Îi atrag de asemenea atenţia dnei Primar General că aşteptăm decizii ale Primăriei în ceea ce priveşte demararea spitalelor în sectoarele 3 şi 6", a conchis Buşoi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne