Becali: Voi face un nou partid naţionalist şi al Bisericii, al cerului. Iau binecuvântare de la Patriarh

Latifundiarul Gigi Becali vrea să-şi facă un nou partid, iar în statutul său să treacă "lucruri de moralitate, cele 10 porunci pe care le au toate religiile din lumea asta".
Gigi Becali cu degetele la cap.
Gigi Becali cu degetele la cap. (Captură youtube.com.)

Prezent la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, omul de afaceri Gigi Becali şi-a anunţat intenţia de a înfiinţa un nou partid de dreapta, "naţionalist şi al Bisericii".

"Lucrez acum la un partid. Am o bază de date. Oamenii cu care am vorbit sunt în baza de date. Dacă Dumnezeu mă luminează, voi lua o binecuvântare de la Patriarh. Dacă am rugăciunea părinţilor, voi face partidul. I-am întrebat pe oameni: dacă o să sun goarna veţi veni? Au zis că da! Eu nu candidez, fetele mele nu candidează... Dacă va candida va fi cel mai deştept nepot al meu - Vasile Geambazi. Îl trec în fruntea ţării. Îi bate pe toţi miniştrii la fundul gol", a declarat Becali.

Latifundiarul susţine că partidul său va fi de dreapta.

"O să fie un partid de dreaptă, o să fie un partid naţionalist şi un partid al Bisericii. O să fie partidul cerului, între ghilimele. Fac un partid al Bisericii. Al Bisericii poate să fie orice om care agrează ce va fi scris. Nu voi scrie Biblia în statut, voi scrie lucruri de moralitate, cele 10 porunci pe care le au toate religiile din lumea asta. Să nu furi, să nu minţi, să nu ucizi. Dacă eşti evreu şi respecţi poruncile vii în partidul meu", a precizat Becali.