Băsescu îl invită pe Iohannis să numească premier din Opoziţie: Jucaţi, dle Preşedinte! Cred că merită

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, îl invită pe şeful statului Klaus Iohannis să încerce şi o nominalizare de prim-ministru din opoziţie.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

Şefa europarlamentarilor PSD, Viorica Dăncilă, o altă perlă teleormăneană marca Daddy, este propunerea PSD pentru funcţia de premier, a atras atenţia marţi, pe pagina sa de socilizare, fostul preşedinte Traian Băsescu.

"Desigur, pentru aparenţe, deputatul de Vaslui, Dumitru Buzatu (pe post de mâna bună a lui Daddy) a avut "inspiraţia propunerii geniale" unanim şi degrabă aprobată de Comitetul Executiv Naţional, spre mulţumirea şi consolarea bietului Daddy care, săracul, a avut mână proastă cu Grindeanu şi Tudose. Cum de nu le-o fi trecut prin cap experimentaţilor CEx-işti că desemnarea de către Preşedinte a interimarului Fifor reprezenta garanţia că i-ar încredinţa şi formarea unui nou Guvern, dacă i s-ar propune", a declarat Băsescu.

Potrivti liderului PMP, în realitate, PSD-iştii au căutat cu disperare o persoană care să rămână supusă şi docilă faţă de Daddy.

"Eu cred că Iohannis are toată îndreptăţirea şi de ce nu şi obligaţia politică să încerce şi o nominalizare de Prim Ministru din opoziţie, după ce alianţa PSD–ALDE s-a dovedit inaptă pentru guvernare. Deci, jucaţi, vă rog, Domnule Preşedinte", a precizat Băsescu.