Băsescu: Asta e diferenţa între o Ţoapă de Voluntari ahtiată după imagine şi un primar care lucrează pentru comunitate

Fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

Este o diferenţă uriaşă între un primar care lucrează pentru comunitate, cum este Emil Boc de la Cluj, şi "o ţoapă de Voluntari ahtiată după imagine" cum este primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis miercuri seară, pe pagina sa de socializare, fostul preşedinte Traian Băsescu.

"Ţoapa de Voluntari cumpără autobuze cu motorizare diesel, în timp ce primarul de Cluj cumpără autobuze electrice. Ţoapa de Voluntari o atacă mizerabil pe Angela Gheorghiu, în timp ce primarul de Cluj aplaudă din sală marii artişti prezenţi la TIFF. Ţoapa de Voluntari vrea să fure ceva din gloria Simonei Halep şi ţine să urce pe podium alături de campioană, în timp ce la Cluj primarul a urmărit-o pe Halep din tribună la FED CUP", a declarat Băsescu.

Fostul şef de stat susţine, de asemenea, că "ţoapa de Voluntari ne spune zilnic, pe toate televiziunile ce o să facă, în timp ce la Cluj primarul spune din când în când, ce a făcut".

"Ţoapa de Voluntari bagă tot bugetul primăriei numai în spectacole cu artişti plătiţi regeşte mult peste valoarea lor, în timp ce la Cluj toate marile festivaluri se autofinanţează (Jazz in the Park, TIFF, UNTOLD etc.). Asta este diferenţa între un primar care lucrează pentru comunitate şi o Ţoapă de Voluntari ahtiată după imagine care bagă toţi banii cetăţenilor în propria-i proslăvire", a conchis Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne