Artem Dalakian îşi păstrează titlul de campion mondial la categoria muscă (versiunea WBA)

Boxerul ucrainean şi-a apărat cu succes centura în faţa tailandezului Sirichai Thaiyen, graţie succesului înregistrat prin KO tehnic în repriza a opta, duminică la Kiev.
Pugilistul ucrainean Artem Dalakian.
Pugilistul ucrainean Artem Dalakian. (Captură foto)

Artem Dalakian a obţinut, duminică, în gala desfăşurată în capitala Ucrainei, Kiev, cea de-a 17-a victorie a carierei din tot atâtea lupte, potrivit AFP.

Acesta s-a impus clar în faţa tailandezului Sirichai Thaiyen, acesta apărându-şi cu succes titlul de campion mondial la categoria muscă, versiunea WBA, pugilistul ucrainean fiind cu mult peste oponentul său care a fost trimis de mai multe ori la podea până când arbitrul a hotărât să pună capăt acestei confruntări.

Înfruntarea s-a terminat în repriza a opta, prin KO tehnic.

A fost pentru a doua oară când puncher-ul în vârstă de 30 de ani şi-a pus în joc centura, în luna februarie el primind replica americanului Brian Viloria, fără succes însă pentru cel din urmă.

În schimb, pentru Thaiyen (27 de ani) acesta a fost a patra înfrângere din 54 de meciuri (50 de victorii).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport